Μη σχόλιο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις απολύσεις στην ΕΡΤ
Για το θέμα των απολύσεων στην ΕΡΤ ρωτήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζένιφερ Ψάκι, αποφεύγοντας να δώσει ευθεία απάντηση. «Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Κατανοούμε ότι είναι δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Καταλαβαίνουμε και την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις, ώστε η Ελλάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική στο μέλλον» είπε.
Για το θέμα των απολύσεων στην ΕΡΤ ρωτήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζένιφερ Ψάκι, αποφεύγοντας να δώσει ευθεία απάντηση.
«Έχουμε δε αυτές τις αναφορές. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Αναγνωρίζουμε ασφαλώς ότι είναι δύσκολες οικονομικές εποχές, και στηρίζουμε την Ελλάδα και τους έλληνες σε αυτή την οικονομική κρίση.
» Καταλαβαίνουμε την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις, ώστε η Ελλάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική και ευημερούσα στο μέλλον.»
Σε επόμενη ερώτηση αν η απόλυση 2.500 ανθρώπων είναι μεταρρύθμιση, η εκπρόσωπος επανέλαβε ότι δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο να κάνει.
«Σας ξαναλέω ότι είναι δύσκολες οικονομικές εποχές και στηρίζουμε την Ελλάδα στις δύσκολες αποφάσεις που καλείται να πάρει.»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα