Ανεστάλη ο πλειστηριασμός σπιτιού για χρέος 733 ευρώ στην ΕΥΔΑΠ
Ανεστάλη, τελικά, ο πλειστηριασμός του σπιτιού συνταξιούχου από το Πέραμα, ο οποίος οφείλει στην ΕΥΔΑΠ 733 ευρώ. Ο διακανονισμός που έγινε με την εταιρεία ύδρευσης ξεκινά από το μηδέν, δηλαδή ο συνταξιούχος θα δίνει κάθε μήνα όσα χρήματα έχει μέχρι να εξοφληθεί το χρέος. Από νωρίς το πρωί τα μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Περάματος συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στον Πειραιά (Τσαμαδού 5) προς συμπαράσταση στον συνταξιούχο, ζητώντας να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός.
Ανεστάλη, τελικά, ο πλειστηριασμός του σπιτιού συνταξιούχου από το Πέραμα, ο οποίος οφείλει στην ΕΥΔΑΠ 733 ευρώ.
Ο διακανονισμός που έγινε με την εταιρεία ύδρευσης ξεκινά από το μηδέν, δηλαδή ο συνταξιούχος θα δίνει κάθε μήνα όσα χρήματα έχει μέχρι να εξοφληθεί το χρέος.
Από νωρίς το πρωί τα μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Περάματος συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στον Πειραιά (Τσαμαδού 5) προς συμπαράσταση στον συνταξιούχο, ζητώντας να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός.
Στο συγκεκριμένο σπίτι μένει ο συνταξιούχος με τη σύζυγό του και τον άνεργο γιο τους.
«Δεν μας φτάνουν τα χαράτσια, η ανεργία, η εξαθλίωση και η πείνα που μας οδηγούν συνειδητά και σχεδιασμένα κυβέρνηση και τρόικα με τις μνημονιακές πολιτικές τους, το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε μπροστά στα καθημερινά κρούσματα αναλγησίας από τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ που με περισσό θράσος για λίγες εκατοντάδες ευρώ που χρωστούν άνεργοι και εξαθλιωμένοι, δρομολογεί την αρπαγή μέσω πλειστηριασμών των σπιτιών τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
Και προσθέτει: «Η άθλια αυτή επιχείρηση της ΕΥΔΑΠ σχετίζεται με τις επιδιώξεις τους για ιδιωτικοποίηση των εταιρειών κοινής ωφέλειας που παρέχουν κοινωνικά αγαθά όπως το νερό, το ρεύμα, την εκπαίδευση, την υγεία κ.α. Όπου όμως ιδιωτικοποίησαν εταιρείες όπως η ΕΥΔΑΠ, οι τιμές εκτοξεύτηκαν προς τα πάνω. Την ίδια περίοδο οι αναγκαίες υποδομές υποβαθμίστηκαν και πολλές περιοχές και νοικοκυριά έμειναν ακάλυπτα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Οι Αθώοι»: Τι θα δούμε στο αποψινό προτελευταίο επεισόδιο στο MEGA
- Φάμελλος: Είστε είτε εκβιαζόμενοι είτε διαπλεκόμενοι – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνένοχοι στο μπάζωμα
- Δονούσα: Το ελληνικό νησί που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αυθεντικούς προορισμούς για το καλοκαίρι
- Αλαλούμ με τα εισιτήρια για το Final Four και κίνδυνος καθυστέρησης έναρξης του αγώνα Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε
- Δρομολογείται νέο Καλλιτεχνικό Σχολείο στο Μεσολόγγι
- Τι είναι και τι θέλει η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» με αρχηγό τη Μαρία Καρυστιανού
- Κρήτη: Τρόμος για 22χρονη – «Θα σε πυροβολήσω πέντε φορές»
- Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η σχέση της με τον Δάνη Κατρανίδη και οι λόγοι που δεν έκαναν παιδί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442