Αναβολή στη δίκη των ναυτεργατών που συνελήφθησαν στη Ραφήνα
Για την Τρίτη 18 Ιουνίου, αναβλήθηκε η δίκη των δύο ναυτεργατών, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Ραφήνα για παρακώλυση συγκοινωνιών. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο εκπρόσωπος του πλοίου «Πηνελόπη» για μη καταβολή δεδουλευμένων και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για την ερχόμενη Πέμπτη.
Για την Τρίτη 18 Ιουνίου, αναβλήθηκε η δίκη των δύο ναυτεργατών, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Ραφήνα για παρακώλυση συγκοινωνιών.
Ο εισαγγελέας ανέβαλε την υπόθεση με το αιτιολογικό, ότι θα πρέπει να καταθέσει και ο διευθυντής ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας.
Πρόκειται για το γραμματέα της ΠΕΝΕΝ Κροκίδη Νίκο και τον ταμία Μπανάσιο Απόστολο, οι οποίοι συνελήφθησαν απο λιμενικούς του κεντρικού λιμεναρχείου Ραφήνας στη διάρκεια συνδικαλιστικής παρέμβασης για τους απλήρωτους ναυτικούς του πλοίου «Πηνελόπη» που πραγματοποιούσαν επίσχεση εργασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν τοποθετήσει τα αυτοκίνητά τους στον καταπέλτη, εμποδίζοντας την αναχώρηση του πλοίου.
Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκε και ο εκπρόσωπος του πλοίου «Πηνελόπη» για μη καταβολή δεδουλευμένων και ορίστηκε τακτική δικάσιμο για την ερχόμενη Πέμπτη.
Εξω απο τα δικαστήρια, πραγματοποίησαν συγκέντρωση συμπαράστασης βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και δεκάδες ναυτεργάτες.
«Η απόφαση των επί μήνες απλήρωτων ναυτεργατών να διεκδικήσουν τις αποδοχές που τους οφείλονται αντιμετωπίζονται με απειλές, τρομοκρατία και συλλήψεις παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε νόμιμη επίσχεση εργασίας» τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Και νέα φανέλα και Μοντέρο: Διπλή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό!
- Εταιρική Εκδήλωση της Servier Hellas: “Moved By You: From Innovation to Care”
- Η «μυστική» τράπεζα του Τζέφρι Έπσταϊν: Τα εκατομμύρια που διακινήθηκαν πριν και μετά τον θάνατό του
- Η Meta λανσάρει νέο εργαλείο δημιουργίας εικόνων, θα το ενσωματώσει σε Facebook και Instagram
- Ανοίγει ο δρόμος Ροβιές – Ήλια την Παρασκευή 10 Ιουλίου
- Μεταπολίτευση: μια διανοητική περιπέτεια
- Αμετανόητη η γερουσιαστής της Παραγουάης: «Ο Εμπαπέ δεν ξέρει καν πού πέφτει η χώρα μου, ας βρει δικηγόρο»
- Αθώωση λόγω αμφιβολιών ζητά ο εισαγγελέας για τους αστυνομικούς που κατηγορούνται για βιασμό στο ΑΤ Ομονοίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442