Την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν από την Ξάνθη ανακοίνωσε και επίσημα το πρωί της Παρασκευής η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, μέσω της ιστοσελίδας της. Ο 23χρονος τερματοφύλακας, που έχει γεννηθεί στη Ρωσία αλλά βρισκόταν από μικρός στην Ελλάδα και είναι διεθνής με την εθνική ελπίδων της χώρας μας, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Λοντίγκιν εξέφρασε τη χαρά του ίδιου αλλά και των γονέων του για τη μεταγραφή στη Ζενίτ, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιλέξει την εθνική ομάδα της Ρωσίας αντί της Ελλάδας, εφόσον βεβαίως κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φάμπιο Καπέλο.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.