Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραβείο καλύτερης ενημερωτικής καμπάνιας για τον Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση

Βραβείο καλύτερης ενημερωτικής καμπάνιας για τον Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση

Το πρώτο βραβείο κέρδισε ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση και πάλι μεταξύ 212 χωρών για τη δημιουργία της καλύτερης καμπάνιας δημοσιοποίησης (Best Media Campaign), στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Συλλόγων για την Οστεοπόρωση που διεξήχθη στο Ελσίνκι της Φιλανδίας.

Το πρώτο βραβείο κέρδισε ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση και πάλι μεταξύ 212 χωρών για τη δημιουργία της καλύτερης καμπάνιας δημοσιοποίησης (Best Media Campaign), στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Συλλόγων για την Οστεοπόρωση που διεξήχθη στο Ελσίνκι της Φιλανδίας (31/5 – 2/6).

Με αφορμή τον μεγάλο -φιλανθρωπικού χαρακτήρα- χορομαραθώνιο (StarDance Zumbathon Party) που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο 2012 για την στήριξη των σκοπών του Συλλόγου, ο Σύλλογος πέτυχε διεθνή διάκριση για την καλύτερη καμπάνια δημοσιοποίησης του γεγονότος, με την ελάχιστη δυνατή δαπάνη για προβολή.

Μάλιστα, αυτή τη φορά η Κριτική Επιτροπή άφησε τους συμμετέχοντες Συλλόγους να ψηφίσουν τον νικητή για την καλύτερη και την πιο δημιουργική καμπάνια δημοσιοποίησης για την σκελετική υγεία.

Η προηγούμενη διάκριση του Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση ήταν το 2007, όταν κατέκτησε το 1ο βραβείο για την γενικότερη δράση και προσφορά του, στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Συλλόγων που είχε διεξαχθεί στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση (Τηλ: 210 8018123, 213 2086698, Φαξ: 210 8018122, www.osteocare.gr) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, το μόνο επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF). Απευθύνεται στο κοινό και σαν κύριο στόχο έχει την ενημέρωση γύρω από την σκελετική υγεία, τη διατροφή, την άσκηση, τη ψυχολογία, την πρόληψη και τη αντιμετώπιση των νόσων που σχετίζονται με αυτή.

Ο Σύλλογος έχει μέχρι σήμερα αναπτύξει ενεργό δράση και έργο τόσο μέσα στα όρια της Αττικής όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η δραστηριότητά του επεκτείνεται στην ενημέρωση και συμβουλευτική μέσω ημερίδων, σεμιναρίων, συνεδρίων, επιδημιολογικών μελετών και ενημερωτικών εντύπων, τα οποία αναλύουν σημαντικά θέματα της σκελετικής μας υγείας.

Πολύ σημαντικό έργο έχει να αναδείξει και στον τομέα της πρόληψης μιας και έχουν διεξαχθεί πάνω από 21.000 δωρεάν μετρήσεις οστεοπόρωσης σε όλη την Ελλάδα.

health.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024