Δίδυμες από το Κάνσας έγιναν μητέρες με μισή ώρα διαφορά
Δύο 20χρονες δίδυμες από το Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών γέννησαν την ίδια ημέρα στο ίδιο νοσοκομείο με μισή ώρα διαφορά. Η Κέιλα Ντιούτον γέννησε τον γιο της λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ στο Ιατρικό Κέντρο Μένοραχ και η δίδυμη αδελφή της Κόρτνεϊ έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της μισή ώρα αργότερα. Μάλιστα τα δύο βρέφη μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.
Δύο 20χρονες δίδυμες από το Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών γέννησαν την ίδια ημέρα στο ίδιο νοσοκομείο με μισή ώρα διαφορά.
Η Κέιλα Ντιούτον γέννησε τον γιο της λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ στο Ιατρικό Κέντρο Μενοραχ και η δίδυμη αδελφή της Κόρτνεϊ έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της μισή ώρα αργότερα.
«Μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους» δήλωσαν οι πανευτυχείς μητέρες.
Η Κέιλα είπε ότι το μωρό της είναι το πρώτο αγόρι που έχει γεννηθεί στην οικογένεια εδώ και 13 χρόνια.
Τα δίδυμα κορίτσια έχουν άλλη μία αδελφή που περιμένει να γεννήσει στις 22 Ιουνίου.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.