Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαράποβα και Αζαρένκα για μια θέση στον τελικό

Σαράποβα και Αζαρένκα για μια θέση στον τελικό

Η Μαρία Σαράποβα κέρδισε την Γελένα Γιάνκοβιτς με 2-1 σετ (0-6, 6-4, 6-3) και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Ρολάν Γκαρός. Εκεί θα βρει την Λευκορωσίδα Βικτώρια Αζαρένκα που νίκησε με 2-0 σετ (7-6, 6-2) την Ρωσίδα Μαρία Κιριλένκο. Η νικήτρια αντιμετωπίσει μια εκ των Σερίνα Ουίλιαμς και Σάρα Έρανι που αποτελούν το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών.

Η Μαρία Σαράποβα διατήρησε τις πιθανότητες της για υπεράσπιση του τίτλου της αφού νίκησε την Σέρβα, νούμερο 18 του ταμπλό Γελένα Γιάνκοβιτς με 2-1 (0-6, 6-4, 6-3) και παίρνοντας την πρόκριση για τους «4», εκεί που δίνει ραντεβού με την Λευκορωσίδα Αζαρένκα.

Η Ρωσίδα Νο2 του ταμπλό, ξεκίνησε πολύ άσχημα τον αγώνα, αφού έχασε το πρώτο σετ με 6-0 κάνοντας πολλά λάθη και δίνοντας την ευκαιρία στην Γιάνκοβιτς να κερδίζει πολύ εύκολους πόντους.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ίδια για την Σέρβα, αφού η Ρωσίδα βρήκε τα πατήματα της και με δύο break κέρδισε το δεύτερο σετ, για να πανηγυρίσει την ανατροπή στο τρίτο σετ, μετά από δύο ώρες αγώνα.

Πιο εύκολο έργο είχε η αντίπαλος της στα ημιτελικά η Βικτώρια Αζαρένκα που κέρδισε την επίσης Ρωσίδα Μαρία Κιριλένκο με 2-0 σετ (7-6, 6-2) και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Η Κιριλένκο ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και ήταν πολύ μαχητική στο πρώτο σετ, όμως στο δεύτερο σετ ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ λόγω ενοχλήσεων στην μέση. Αυτό φαίνεται να την επηρέασε καθώς στο δεύτερο σετ η απόδοση της έπεσε πολύ και η Αζαρένκα κατέκτησε εύκολα το σετ.

Η νικήτρια του ζευγαριού Αζαρένκα – Σαράποβα θα αντιμετωπίσει μια εκ των Σερίνα Ουίλιαμς και Σάρα Έρανι που αποτελούν το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024