«Θέλω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου» είπε ο Λεβαντόφσκι
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μίλησε σε Γερμανικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με το μέλλον του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όπως λοιπόν παραδέχτηκε θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα τού Βεστφάλεν ώστε να αναζητήσει μια νέα πρόκληση.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μίλησε σε Γερμανικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με το μέλλον του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όπως λοιπόν παραδέχτηκε θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα τού Βεστφάλεν ώστε να αναζητήσει μια νέα πρόκληση.
Ο Πολωνός που έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ για ακόμα ένα χρόνο, όμως βρίσκεται με το ένα πόδι στην Μπάγερν Μονάχου.
«Η Ντόρτμουντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που πάντα θα αγαπώ και θα σέβομαι, αλλά τώρα θέλω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου» είπε αρχικά ο Λεβαντόβσκι, και συνέχισε:
«Ελπίζω όλα να διευθετηθούν όλα γρήγορα και να μπορέσω να μετακομίσω σε κάποια μεγάλη ομάδα το καλοκαίρι» χωρίς όμως να αποκαλύψει σε ποια.
Ο Πολωνός στράικερ αγωνίστηκε τρία χρόνια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και κέρδισε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο ενώ βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει η Γερμανική ομάδα μέχρι τον τελικό του Champions League.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».