Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμοι να προσφέρουν στον ΟΣΦΠ δήλωσαν Καρεμπέ και Ισά

Έτοιμοι να προσφέρουν στον ΟΣΦΠ δήλωσαν Καρεμπέ και Ισά

Έτοιμοι να βοηθήσουν από τα νέα πόστα τους τον Ολυμπιακό δήλωσαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασής τους οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά. Ο νέος στρατηγικός σύμβουλος και ο νέος αθλητικός διευθυντής αντίστοιχα, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που τους έδωσε και προσέθεσαν ότι θα δουλέψουν σκληρά για να φέρουν καλούς παίκτες στην ομάδα. Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Βρέντζος διέψευσε τα σενάρια για τον Μισίμοβιτς και αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Έτοιμοι να βοηθήσουν από τα νέα πόστα τους τον Ολυμπιακό δήλωσαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασής τους οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά.

Ο νέος στρατηγικός σύμβουλος και ο νέος αθλητικός διευθυντής αντίστοιχα, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που τους έδωσε και προσέθεσαν ότι θα δουλέψουν σκληρά για να φέρουν καλούς παίκτες στην ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Βρέντζος διέψευσε τα σενάρια για τον Μισίμοβιτς και αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Καρεμπέ: «Για μένα είναι μεγάλη τιμή που επιστρέφω στην “κόκκινη οικογένεια” του Ολυμπιακού. Είναι το σπίτι μου. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μου έδωσε την ευκαιρία αυτή. Πάντα στόχος θα είναι να είμαι ένα με την οικογένεια του Ολυμπιακού. Δεν θα είμαι πολύ συχνά εδώ όμως η ψυχή μου θα είναι εδώ και θα προσπαθούμε με τον κ. Βρέντζο και τον Πιερ Ισά να τρέξουμε ένα νέο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό».

Ισά: «Είναι μεγάλη τιμή να αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία και ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη. Θέλω να πω ότι έχουμε πολλή δουλειά σε συνεργασία με τον Κριστιάν. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο αποτελεσματικοί γίνεται. Να βοηθήσουμε την ομάδα από το πόστο μας. Όλοι μαζί θα συνεργαστούμε για τον στόχο αυτό».

Ερωτηθείς για το αν η δουλειά του ως μάνατζερ παικτών παίζει ρόλο για την θέση που ανέλαβε, ο Ισά απάντησε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι έχω παραιτηθεί από την προηγούμενη ιδιότητά μου. Αλλά η δουλειά αυτή θα βοηθήσει και προς όφελος του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι να χτίσουμε δυνατή ομάδα. Έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο και έχουμε την στήριξή του. Επίσης ο προπονητής θα μας πει για τις ανάγκες που έχουμε και εμείς θα ψάξουμε τις λύσεις. Στόχος είναι η πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά βασικά θέλουμε να χτίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα».
Για την κρίση στην Ελλάδα ο Καρεμπέ τόνισε: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε κρίση στην Ελλάδα και όχι μόνο. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις και εμείς πιστεύουμε ότι σε συνεργασία με την διοίκηση και τον προπονητή θα βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα. Όταν μιλώ με ανθρώπους για την Ελλάδα όλοι μιλούν για την κρίση. Όταν μιλάω με την UEFA και την FIFA για την Ελλάδα όλοι γνωρίζουν τον Ολυμπιακό. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι και θα μας βοηθήσει πολύ στην δουλειά μας αφού μπορούμε να δελεάσουμε παίκτες με την συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Πιέρ Ισά από την μεριά του πρόσθεσε: «Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Θα κάνουμε το καλύτερο να φέρουμε υψηλής ποιότητας παίκτες, να την ανανεώσουμε και να βελτιωθούμε και στην Ευρώπη. Θέλουμε να βρούμε μία ισορροπία ανάμεσα στο ταλέντο και στην εμπειρία. Αυτό είναι το ιδανικό. Και νέοι με ταλέντο που θέλουν υπομονή για να δείξουν την αξία τους αλλά επειδή συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα πρέπει να βρούμε και έμπειρους».

Για το μπάτζετ της ομάδας, ο Πιέρ Ισά είπε: «Έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο για το μπάτζετ. Το πιο σημαντικό είναι όταν ένας παίκτης έρχεται να παίξει εδώ πρέπει να γνωρίζει για τι σύλλογο πρόκειται. Όποιος έρχεται πρέπει να ξέρει ότι θα κάνει μία εξαιρετική επιλογή σε κάθε επίπεδο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σας εγγυόμαστε 1-2 πολύ καλούς παίκτες. Πριν φύγουμε για προετοιμασία κάποιοι θα έχουν υπογράψει. Δεν μπορώ να σας πω αριθμό μεταγραφών. Θα συναντηθούμε με τον προπονητή. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι θα έρθουν και κάποιοι θα φύγουν…»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού, ο Καρεμπέ σχολίασε: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Για το ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε όσο πιο αποτελεσματικοί γίνεται. Όμως πρέπει να βελτιώσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο την Ευρώπη, μόνο αν ανέβει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Στο τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης είπε: «Καλή επιτυχία και στους δύο… Σας είδα όλους τους δημοσιογράφους ότι έχετε πολύ εύκολο το ελληνικό πρωτάθλημα. Μην αρχίζουμε έτσι. Μόνο αν κερδίσουμε αυτό θα πάμε Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός θέλει και θα έχει μία ενδυνάμωση. Ο Κριστιάν και ο Πιέρ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, έχουν ευρωπαϊκή πείρα. Θα γίνουν κατάλληλες μεταγραφές, θα ανανεωθεί το ρόστερ. Πήραμε πέρυσι πολλούς Έλληνες και ήταν επιτυχημένοι όλοι… Με τρεις επιλεγμένους παίκτες, καλούς παίκτες θα είμαστε έτοιμοι. Δεν είμαι υπέρ των ακριβών μεταγραφών. Θεωρώ πιο επιτυχημένο παίκτη του Ολυμπιακού τον Φουστέρ που τα δίνει όλα. Αρχίζουμε με το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα και θέλουμε και μία πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη».

Διάψευση για Μισίμοβιτς από τον Βρέντζο

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Βράντζος διέψευσε τα σενάρια για τον Μισίμοβιτς και αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

«Ακούγεται πολύ έντονα ότι θέλουμε τον Μισίμοβιτς. Έχουμε ενημερώσει ότι δεν υπάρχει θέμα Μισίμοβιτς αφού δεν είναι ελεύθερος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τον Πέδρο Λεόν: «Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι υπήρχε συμφωνία με τον Πέδρο Λεόν. Ο παίκτης έχει με συμβόλαιο με την Ρεάλ, η Χετάφε είχε οψιόν στα 6-7 εκατ. Άρα δεν είπαμε ότι υπήρχε θέμα Λεόν. Αν ένας δημοσιογράφος έχει την πληροφορία, αυτός έχει την ευθύνη γι’ αυτό που αναφέρει κι όχι εμείς. Να κοπάσει αυτό το πράγμα με τα ονόματα», ανέφερε.

Για τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού: «Ξέρουμε τις ανάγκες της ομάδας και τους στόχους μας. Δεν θα λειτουργήσουμε κάτω από πίεση αλλά θέλουμε ένα σημαντικό κομμάτι να έχει ολοκληρωθεί πριν την προετοιμασία».

Για την πολιτική της ομάδας για τη στελέχωση του ρόστερ: «Τα τελευταία τρία χρόνια, έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μικρότερο μέσο όρο ηλικίας πλέον. Περισσότερους Έλληνες πλέον. Επίσης, υπάρχει η επένδυση στις ακαδημίες που όλοι έχουμε δει τα πρώτα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια και θεωρούμε ότι οι άνθρωποι που είναι μαζί μας πλέον θα ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια. Κάποιες φορές οι στόχοι που συζητάμε δεν μπορούν να φέρουν άμεσα επιτυχίες στο γήπεδο. Μιλάω ειδικά για τα νέα παιδιά που δεν γίνεται να μπουν αμέσως όλοι μαζί. Επίσης σε όλους αρέσει να έχουμε Έλληνες παίκτες, αλλά μετά κάνουμε συγκρίσεις που τα αδικούν. Άρα για μας προτεραιότητα είναι οι επιτυχίες μέσα στο γήπεδο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024