Ο Περικλής Ιακωβάκης ξεπερνάει σταδιακά τον τραυματισμό του στη φτέρνα και επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Στις προπονήσεις επέστρεψε ο έλληνας δρομέας που είναι έτοιμος να συμμετάσχει στους πρώτες του αγώνες. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400 μ. εμπ. θα είναι σε θέση να εκπροσωπήσει τη χώρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στο Γκέιτσχιντ και έπειτα να πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης.
Ο έλληνας αθλητής τόνισε: «Ο τραυματισμός αρχίζει να γίνεται παρελθόν». Στη σκέψη του αθλητή είναι να κάνει και μία προπονητική κούρσα πριν από το Γκέιτσχιντ, κάτι που θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.