Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Με Καρεμπέ και… ενισχυμένο Μίτσελ η επόμενη μέρα στο Λιμάνι

Με Καρεμπέ και… ενισχυμένο Μίτσελ η επόμενη μέρα στο Λιμάνι

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα ο Κριστιάν Καρεμπέ έτσι ώστε να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό, έστω και αν κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους «ερυθρόλευκους». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συναντηθεί προ ημερών με τον βετεράνο άσο των Πειραιωτών και την προσεχή Τρίτη ο Καρεμπέ θα έρθει στην Αθήνα και τότε θα δημοσιοποιηθεί το πόστο που θα αναλάβει στην ομάδα. Ο Καρεμπέ θα ενισχύσει τον Ισπανό τεχνικό Μίτσελ στο μεταγραφικό πλάνο που εγκρίθηκε στην πρώτη συνάντηση που είχε το βράδυ της Τετάρτης ο προπονητής με τη διοίκηση. Μάλιστα, ίσως και μέσα στην ημέρα (30/5) θα πραγματοποιηθεί και νέο ραντεβού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, όσο και με τον Τεχνικό Σύμβουλο των «ερυθρολεύκων», Χουάνχο Λορένθο, ώστε να καταλήξουν σε αποφάσεις για το ρόστερ.

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα ο Κριστιάν Καρεμπέ έτσι ώστε να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό, έστω και αν κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους «ερυθρόλευκους». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συναντηθεί προ ημερών με τον βετεράνο άσο των Πειραιωτών και την προσεχή Τρίτη ο Καρεμπέ θα έρθει στην Αθήνα και τότε θα δημοσιοποιηθεί το πόστο που θα αναλάβει στην ομάδα.

Η ΠΑΕ προορίζει τον Γάλλο για τις διεθνείς σχέσεις του συλλόγου, ποντάροντας στην προσωπικότητά του και την αναγνωρισιμότητά του στην Ευρώπη και όχι μόνο. Ανοιχτό, πάντως, παραμένει και το ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν μια ακόμη προσθήκη. Αναζητούν πάντα τον αντικαταστάτη του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Άρα είναι πάντα είναι ανοιχτή η περίπτωση νέου τεχνικού διευθυντή.

Όπως και να’ χει, ο Καρεμπέ θα ενισχύσει τον Ισπανό τεχνικό Μίτσελ στο μεταγραφικό πλάνο που εγκρίθηκε στην πρώτη συνάντηση που είχε το βράδυ της Τετάρτης ο προπονητής με τη διοίκηση. Μάλιστα, ίσως και μέσα στην ημέρα (30/5) θα πραγματοποιηθεί και νέο ραντεβού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, όσο και με τον Τεχνικό Σύμβουλο των «ερυθρολεύκων», Χουάνχο Λορένθο, ώστε να καταλήξουν σε αποφάσεις για το ρόστερ.

Για παράδειγμα, ο Ρόι Κάρολ ακόμη δεν έχει υπογράψει ανανέωση, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα παραμείνει, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία. Αυτοί που «καίγονται», είναι οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανσουά Μοντέστο και Μάρκο Πάντελιτς, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό, όμως, όλα δείχνουν ότι ο κύκλος (2010-2013) τους έχει κλείσει.

Μια ακόμη περίπτωση είναι αυτή του ιδιόρρυθμου Πίνο. Ο ατζέντης του Κολομβιανού διαρρέει ότι ο πελάτης του θα μείνει στο Λιμάνι, όμως, οι πληροφορίες από την ΠΑΕ, αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Οι στόχοι…

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, στους πρώτους στόχους του Μίτσελ είναι ο Γιόαν Βερδού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και ο Πέδρο Λεόν για τα άκρα. Ο Βερδού έχει μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ, δεν τα βρήκε μαζί της και ξαφνικά χθες έκανε πίσω και η Σοσιεδάδ, που φερόταν να του έχει κάνει εξαιρετική πρόταση. Προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αλλά αν δεν έρθει πρόταση από άλλη ομάδα τότε θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει.

Όσον αφορά την περίπτωση του Λεόν, ο Μίτσελ θεωρεί πως η αξία του παίκτη είναι ικανή να κάνει τον Ολυμπιακό να παλέψει να τον αποκτήσει όσο μπορεί περισσότερο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά αλλά το έχουμε ξαναπεί πως η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει χρήματα, περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ.

Οι υπόλοιποι της λίστας του Μίτσελ είναι οι τερματοφύλακες Αλβάρες, Ασένχο, Ρούμπεν, Κομπένιο, στα χαφ ο Ρούμπεν Πέρεθ της Ατλέτικο, που έπαιξε φέτος δανεικός στη Μπέτις και επίσης οι Μοσκέρα της Χετάφε, Τζόναθαν, Σάντσεθ από τη Μπαρτσελόνα Β. Λογικά θα υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από άλλες αγορές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Οι γυναίκες, ο φόβος της σεξουαλικής παρενόχλησης και ο «φόρος ασφάλειας»

Η ασφαλής επιστροφή στο σπίτι για ορισμένες γυναίκες κοστίζει ακριβά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024