Τέσσερις ελληνικές παραλίες σε λίστα του CNN με τις 100 καλύτερες του κόσμου
Τέσσερις ελληνικές παραλίες βρίσκονται ανάμεσα στις 100 καλύτερες του κόσμου, σύμφωνα με κατάλογο που δημοσιοποίησε το CNN. Στην 24η θέση βρίσκονται οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα, στην 32η το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, ενώ στη λίστα συγκαταλέγονται, επίσης, οι παραλίες Μπάλος και Φαλάσαρνα στον νομό Χανίων.
Τέσσερις ελληνικές παραλίες βρίσκονται ανάμεσα στις 100 καλύτερες του κόσμου, σύμφωνα με κατάλογο που δημοσιοποίησε το CNN.
Κορυφαία παραλία του πλανήτη είναι, σύμφωνα με τους συντάκτες του καταλόγου, η Γκράντε Ανσε στις Σεϊχέλες.
Καλύτερη μεταξύ των τεσσάρων ελληνικών θεωρούνται οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα, που βρίσκεται στην 24η θέση.
Οι άλλες τρεις ελληνικές παραλίες που συγκαταλέγονται στη λίστα είναι το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο (32η θέση), ο Μπάλος στα Χανιά (35η) και τα Φαλάσαρνα στον ίδιο νομό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Β. Κικίλιας: «Η πόλη της Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει ισχυρή θαλάσσια πύλη της Β. Ελλάδας και της ΝΑ Ευρώπης»
- Συνάντηση αστέρων: Ο Μέσι έκανε δώρο τη φανέλα του στον Μπάτζιο (pic)
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκας του αδελφού του
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442