Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Intralot : Δεκαετής σύμβαση για τη λοταρία στην Ταϊβάν

To κοινοπρακτικό σχήμα LotRich Information Co. Ltd, βασικός μέτοχος του οποίου είναι η εισηγμένη εταιρεία Intralot, επελέγη κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού ως τεχνολογικός πάροχος από την ChinaTrust Commercial Bank της Ταϊβάν (CTCB), μέλος της Chinatrust Financial Holding Company, μετά την αδειοδότηση της CTCB από την πολιτεία για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών στη χώρα. Σύμφωνα με σχετική […]

To κοινοπρακτικό σχήμα LotRich Information Co. Ltd, βασικός μέτοχος του οποίου είναι η εισηγμένη εταιρεία Intralot, επελέγη κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού ως τεχνολογικός πάροχος από την ChinaTrust Commercial Bank της Ταϊβάν (CTCB), μέλος της Chinatrust Financial Holding Company, μετά την αδειοδότηση της CTCB από την πολιτεία για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών στη χώρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Intralot αποτελεί τον τεχνολογικό πάροχο της ChinaTrust Commercial Bank στην Ταϊβάν από το 2007, όταν η CTCB έλαβε την πρώτη άδεια διαχείρισης της Λοταρίας. To νέο έργο θα έχει διάρκεια δέκα έτη.

Η Intralot θα παράσχει στην ChinaTrust Commercial Bank και στην Taiwan Lottery Corporation (TLC), τη θυγατρική εταιρεία της CTCB που διαχειρίζεται τη Λοταρία, το κεντρικό σύστημα LOTOS O/S, το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου LOTOS Horizon, καθώς και τις απαραίτητες υπηρεσίες για την δεκαετή υποστήριξη και συντήρηση του Κεντρικού Συστήματος και του δικτύου των πρακτορείων της Λοταρίας. Παράλληλα, η Itralot θα εγκαταστήσει 6.050 τερματικά Photon σε πρακτορεία σε όλη την Ταϊβάν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024