Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε από καρκίνο του μαστού η θεία της Αντζελίνα Τζολί

Πέθανε από καρκίνο του μαστού η θεία της Αντζελίνα Τζολί

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών από καρκίνο του μαστού η θεία της Αντζελίνα Τζολί, σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου η ηθοποιός δημοσιοποίησε την απόφασή της να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή. Η Ντέμπι Μάρτιν, νεότερη αδελφή της μητέρας της Τζολί, πέθανε στο Ιατρικό Κέντρο Παλομάρ στο Εσκοντίντο κοντά στο Σαν Ντιέγκο. Ο σύζυγός της Ρον Μάρτιν δήλωσε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News ότι η σύζυγός του έφερε το ίδιο μεταλλαγμένο γονίδιο, το BRCA1, με την ηθοποιό.

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών από καρκίνο του μαστού η θεία της Αντζελίνα Τζολί, σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου η ηθοποιός δημοσιοποίησε την απόφασή της να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.

Η Ντέμπι Μάρτιν, νεότερη αδελφή της μητέρας της Τζολί, πέθανε στο Ιατρικό Κέντρο Παλομάρ στο Εσκοντίντο κοντά στο Σαν Ντιέγκο. Ο σύζυγός της Ρον Μάρτιν δήλωσε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News ότι η σύζυγός του έφερε το ίδιο μεταλλαγμένο γονίδιο, το BRCA1, με την ηθοποιό.

Στις 14 Μαΐου, η βραβευμένη με Όσκαρ Τζολί αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, λέγοντας ότι η προσωπική της ιστορία μπορεί να εμπνεύσει και άλλες γυναίκες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Η μητέρα της ηθοποιού, Μαρσελίν Μπερτράντ, πέθανε το 2007 από καρκίνο του μαστού σε ηλικία 56 ετών.

Όπως έγραψε στην επιστολή της, η 37χρονη ηθοποιός υποβλήθηκε στην επέμβαση εν μέρει για να καθησυχάσει τα έξι παιδιά της ότι δεν θα πεθάνει νέα από καρκίνο όπως η μητέρα της.

«Μιλάμε συχνά για την «μαμά της μαμάς» και συνειδητοποιώ ότι προσπαθώ να εξηγήσω την ασθένεια που την πήρε από κοντά μας. Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές αν θα συμβεί το ίδιο και σε μένα. Πάντα τους λέω να μην ανησυχούν, αλλά η αλήθεια είναι ότι φέρω ένα ελαττωματικό γονίδιο» έγραψε η Τζολί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024