Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Δάκρυσε ο Νεϊμάρ στο τελευταίο του μας με την Σάντος
Eμφανώς συγκινημένος ήταν στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Σάντος, ο Νεϊμάρ. Μάλιστα λίγο πριν από τη σέντρα δυσκολεύθηκε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Eμφανώς συγκινημένος ήταν στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Σάντος, ο Νεϊμάρ. Μάλιστα λίγο πριν από τη σέντρα δυσκολεύθηκε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Το ματς με τη Φλαμένγκο ήταν το τελευταίο του Νεϊμάρ με τη φανέλα της Σάντος, στην οποία αγωνίστηκε από το 2009 και πρόλαβε να πανηγυρίσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα Παουλίστα, το Κύπελλο Βραζιλίας, καθώς και το Κόπα Λιμπερταδόρες!
Ο Βραζιλιάνος από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά τη φανέλα της Μπαρετσελόνα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!