Ξεκινά τμηματικά η προετοιμασία της εθνικής ανδρών
Προπονήσεις ξεκινά από την Τρίτη στον Άγιο Κοσμά η εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014 εναντίον της Λιθουανίας στις 7 Ιουνίου.
Προπονήσεις ξεκινά από την Τρίτη στον Άγιο Κοσμά η εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014 εναντίον της Λιθουανίας στις 7 Ιουνίου.
Αρχικά, στις προπονήσεις θα συμμετάσχουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Καρνέζης, Μανιάτης, Μήτρογλου, Σηφάκης και Λοντίγκιν, ενώ σταδιακά θα ενσωματωθούν οι Χολέβας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Γκέκας, Καραγκούνης, Νίνης, Παπασταθόπουλος, Σαμαράς, Τοροσίδης, Ταχτσίδης και Φορτούνης.
Αξίζει να υπογραμμιστεί, πάντως, ότι η συμμετοχή των προαναφερόμενων ποδοσφαιριστών στην προετοιμασία δεν σημαίνει αυτομάτως και κλήση στην αποστολή για την αναμέτρηση του Βίλνιους, αφού τα μέλη που θα τη συγκροτήσουν θα ανακοινωθούν από τον Φερνάντο Σάντος την Παρασκευή 31 Μαΐου, ύστερα από τον φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στον Άγιο Κοσμά με την Εθνική Ελπόδων, ενώ θα συγκεντρωθεί στις 3 Ιουνίου.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης για την 35η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
Με φινάλε-θρίλερ η ΑΕΚ, κατάφερε να σκοράρει με τον Ζοάο Μάριο στις καθυστερήσεις και νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό. 'Ετσι κατέκτησε και μαθηματικά το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της
Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη με τον ΠΑΟΚ έχασε τα άχαστα, ο Δικέφαλος πήρε την ισοπαλία (1-1) και το προβάδισμα για τη 2η θέση, την ώρα που η ΑΕΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των play offs 1-4 της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής – Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η ΑΕΚ