Απειλητική επιστολή καταγγέλλει ότι έλαβε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας
Απειλητικό σημείωμα το οποίο στρέφεται κατά των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα και το οποίο φέρει το σήμα της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ότι δέχθηκε -μέσω ταχυδρομείου- η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας. Για γελοία προβοκάτσια κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή, ενώ το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του ζητά από τις αρμόδιες αρχές να εγγυηθούν την ασφάλεια των μουσουλμάνων πολιτών.
Απειλητικό σημείωμα το οποίο στρέφεται κατά των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα και το οποίο φέρει το σήμα της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ότι δέχθηκε -μέσω ταχυδρομείου- η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης, η οποία διατηρεί λογαριασμό στο Facebook, το υβριστικό σημείωμα -που είναι γραμμένο στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα αραβικά και έχει το έμβλημα της Χρυσής Αυγής- απειλεί τους μουσουλμάνους με αίμα, και δίνει διορία ενός μηνός ώστε να εκκενώσουν τη χώρα αλλιώς «θα τους σφάζουν σαν τα κοτόπουλα».
Στο θέμα αναφέρθηκε και το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, στην οποία σημειώνει ότι η καταγγελία οφείλει να σημάνει συναγερμό στις Αρχές και να εγγυηθούν την ασφάλεια των μουσουλμάνων.
«Η Ελλάδα είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου που σέβεται τη ανεξιθρησκία και θα παραμείνει έτσι παρά τις επίμονες προσπάθειες εγκληματικών οργανώσεων να διαλύσουν την κοινωνική συνοχή και να καταστείλουν τη Δημοκρατία μας» καταλήγει.
H Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της τονίζει: «Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένας, έχοντας σώας τα φρένας, πολίτης που μπορεί να πιστεύει ότι αυτό το έγγραφο έχει οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή; Άλλωστε είναι πολύ… δύσκολο οποιοσδήποτε να γράψει την παραπάνω απειλητική επιστολή και να την εκτυπώσει με φόντο τον Μαίαδρο.
» Αυτό το ‘κατόρθωμα’ σύμφωνα με τους μεγάλους εγκεφάλους που στήνουν τέτοιες γελοίες προβοκάτσιες είναι κάτι που μόνο από Χρυσαυγίτες μπορεί να έχει γίνει… Μόνο που ξεχάσαν αυτοί που έστειλαν την επιστολή να βάλουν και τα στοιχεία του αποστολέα, για να γίνει και πιο επίσημο και πιστευτό το εν λόγω ‘έγγραφο’.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρχεία Έπσταϊν: Αρχίζουν έρευνες στη Βρετανία – Τι ακριβώς περιμένουν στις ΗΠΑ;
- Η μακροχρόνια σχέση «σκοτώνει» τον έρωτα;
- Εθισμένο στη Μετανάστευση το Λονδίνο: σωσίβιο για την οικονομία ή βόμβα για το μέλλον;
- Γροιλανδία, η επιστροφή – Τα ηγεμονικά σχέδια του Τραμπ μπαίνουν σε νέα φάση
- Δημογραφικό: Η Ελλάδα γερνάει και ερημοποιείται
- Φραντσέσκο Σαρατσένο: Η Ιταλία είναι ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης, αλλά όχι λόγω χρέους
- Κάιλι Μινόγκ: Μιλάει για πρώτη φορά για τη δεύτερη διάγνωση με καρκίνο το 2021 – «Ήμουν ράκος»
- Τεχνητή νοημοσύνη και παραγωγικότητα: Στις τελευταίες θέσεις της ΕΕ η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442