Όλα τα φιλιά του κόσμου με το φακό Αργεντινού φωτογράφου
Ο 29χρονος Αργεντινός φωτογράφος Ιγκνάσιο Λέμαν είναι κυνηγός φιλιών... Ταξιδεύει ανά τον κόσμο και «αιχμαλωτίζει» με το φακό του αυθόρμητα φιλιά για να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο: να απαθανατίσει 100 φιλιά σε κάθε πόλη του κόσμου. Η ιδέα γεννήθηκε το περασμένο έτος στη Νέα Υόρκη και μέχρι σήμερα το φωτογραφικό πρότζεκτ «100 World Kisses» έχει ταξιδέψει σε Βερολίνο, Παρίσι, Λονδίνο, Πόλη του Μεξικού, Βαρκελώνη, Μπουένος Άιρες, και συνεχίζει. Βίντεο και φωτορεπορτάζ.
Ο 29χρονος Αργεντινός φωτογράφος Ιγκνάσιο Λέμαν είναι κυνηγός φιλιών… Ταξιδεύει ανά τον κόσμο και «αιχμαλωτίζει» με το φακό του αυθόρμητα φιλιά για να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο: να απαθανατίσει 100 φιλιά σε κάθε πόλη του κόσμου.
Η ιδέα γεννήθηκε σε ένα ταξίδι του Ιγκνάσιο πέρυσι στη Νέα Υόρκη. Μέχρι σήμερα το φωτογραφικό πρότζεκτ «100 World Kisses» έχει ταξιδέψει σε Βερολίνο, Παρίσι, Λονδίνο, Πόλη του Μεξικού, Βαρκελώνη, Μπουένος Άιρες, και συνεχίζει.
«Το ‘100 World Kisses’ είναι ένα ανεξάρτητο έργο αγάπης και τέχνης» λέει στη σελίδα του στο Facebook ο Αργεντινός φωτογράφος που γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- Προς το χειρότερο οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Ψαλίδι σε ανάπτυξη, άνοδος του πληθωρισμού
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
- Κερατσίνι: Οροφές που στάζουν στο 7ο νηπιαγωγείο – Φόβους για την ασφάλεια των παιδιών τους εκφράζουν οι γονείς


