Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια φωτογραφία στο Instagram έγινε αιτία αποβολής για μαθητή γυμνασίου

Μια φωτογραφία στο Instagram έγινε αιτία αποβολής για μαθητή γυμνασίου

Ένας μαθητής σε σχολείο της Τζόρτζια των ΗΠΑ είχε την ιδέα να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία της γυμνασιάρχου από παλαιότερη σύλληψή της από την αστυνομία. Έγραψε μάλιστα στη λεζάντα ότι η καθηγήτρια συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Αποβλήθηκε για τέσσερις μέρες, για να ξεσπάσει νέος καβγάς γονέων-καθηγητών.

Ένας μαθητής σε σχολείο της Τζόρτζια των ΗΠΑ είχε την ιδέα να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία της γυμνασιάρχου του από παλαιότερη σύλληψή της από την αστυνομία.

Όταν μάλιστα οι χρήστες του Instagram τον ρωτούσαν για τους λόγους της σύλληψης, ο νεαρός έγραψε στη λεζάντα ότι η καθηγήτρια συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία έγινε ανάρπαστη σε λίγα μόνο λεπτά. Ασφαλώς έπεσε στην αντίληψη και της ίδιας της καθηγήτριας.

Εκείνη κάλεσε τον μαθητή στο γραφείο της, αλλά και την αστυνομία. Για την ιστορία, η γυναίκα δεν είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά γιατί δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για παράβαση ορίου ταχύτητας.

Ζήτησε από τον αστυνομικό να συλλάβει τον μαθητή και όταν εκείνος της απάντησε ότι δεν προβλέπεται σύλληψη για αυτή την περίπτωση, εκείνη αποφάσισε τετραήμερη αποβολή με το αιτιολογικό της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί. Η αποβολή ήρθε τις κρίσιμες μέρες των εξετάσεων και οι γονείς του νεαρού έσπευσαν στο σχολείο για να διαμαρτυρηθούν.

Στο σχολείο τούς εξήγησαν ότι δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών εν ώρα μαθήματος, ενώ εκείνοι ισχυρίστηκαν ότι πουθενά στον κανονισμό λειτουργίας δεν υπάρχει ποινή αποβολής για διασπορά ειδήσεων.

Στην τελική, όπως είπαν, η φωτογραφία της καθηγήτριας κυκλοφορούσε ήδη στο Διαδίκτυο.
Τελικά, η ποινή μειώθηκε στις δύο μέρες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024