Μια φωτογραφία στο Instagram έγινε αιτία αποβολής για μαθητή γυμνασίου
Ένας μαθητής σε σχολείο της Τζόρτζια των ΗΠΑ είχε την ιδέα να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία της γυμνασιάρχου από παλαιότερη σύλληψή της από την αστυνομία. Έγραψε μάλιστα στη λεζάντα ότι η καθηγήτρια συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Αποβλήθηκε για τέσσερις μέρες, για να ξεσπάσει νέος καβγάς γονέων-καθηγητών.
Ένας μαθητής σε σχολείο της Τζόρτζια των ΗΠΑ είχε την ιδέα να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία της γυμνασιάρχου του από παλαιότερη σύλληψή της από την αστυνομία.
Όταν μάλιστα οι χρήστες του Instagram τον ρωτούσαν για τους λόγους της σύλληψης, ο νεαρός έγραψε στη λεζάντα ότι η καθηγήτρια συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία έγινε ανάρπαστη σε λίγα μόνο λεπτά. Ασφαλώς έπεσε στην αντίληψη και της ίδιας της καθηγήτριας.
Εκείνη κάλεσε τον μαθητή στο γραφείο της, αλλά και την αστυνομία. Για την ιστορία, η γυναίκα δεν είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά γιατί δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για παράβαση ορίου ταχύτητας.
Ζήτησε από τον αστυνομικό να συλλάβει τον μαθητή και όταν εκείνος της απάντησε ότι δεν προβλέπεται σύλληψη για αυτή την περίπτωση, εκείνη αποφάσισε τετραήμερη αποβολή με το αιτιολογικό της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί. Η αποβολή ήρθε τις κρίσιμες μέρες των εξετάσεων και οι γονείς του νεαρού έσπευσαν στο σχολείο για να διαμαρτυρηθούν.
Στο σχολείο τούς εξήγησαν ότι δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών εν ώρα μαθήματος, ενώ εκείνοι ισχυρίστηκαν ότι πουθενά στον κανονισμό λειτουργίας δεν υπάρχει ποινή αποβολής για διασπορά ειδήσεων.
Στην τελική, όπως είπαν, η φωτογραφία της καθηγήτριας κυκλοφορούσε ήδη στο Διαδίκτυο.
Τελικά, η ποινή μειώθηκε στις δύο μέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στη Γαλλία προστίθεται ένας νέος εκατομμυριούχος κάθε 15 λεπτά – Τι ισχύει στην Ευρώπη και πού βρίσκεται η Ελλάδα;
- Το τελευταίο αντίο στην αιώνια ελεύθερη, Πάολα Ρεβενιώτη
- Καθηγητής Νομικής στην Οξφόρδη: «Ο Δημητριάδης είναι ύποπτος πολύ σοβαρών κακουργημάτων»
- Άργος: «Δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε τον 20χρονο» – Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι δύο αστυνομικοί
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ολοκληρώθηκε το 28ο Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης: Καμία δημοκρατία δεν είναι ασφαλής όταν η εξουσία δεν ελέγχεται
- Τροχαίο με την εμπλοκή λεωφορείου και δύο ΙΧ στον Πειραιά – Δύο τραυματίες
- Σοβαρό τροχαίο στη Μεσαρά: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)









![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442