Υψηλές απώλειες στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Υψηλές απώλειες σημειώνει το Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με τον γενικό δείκτη να υποχωρεί προς τα επίπεδα των 1.040 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες, προκειμένου να κατοχυρώσουν βραχυχρόνια κέρδη.
Υψηλές απώλειες σημειώνει το Χρηματιστήριο την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες.
Στις 16:10 ο γενικός δείκτης ήταν χαμηλότερα κατά 2,60% στις 1.038,54 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 82,6 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε απώλειες 2,85% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρούσε κατά 1,82%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών υποχωρούσε κατά 2,95%.
Ανοδικά κινούνταν 58 μετοχές, 94 πτωτικά και 21 παρέμεναν σταθερές.
Σε όλα σχεδόν τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν ανοδικές τάσεις, ενώ άνοιγμα της Γουόλ Στριτ σε θετικό έδαφος δείχνουν τα futures.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 0,56% και στην Ιταλία άνοδο 0,60%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο Ρανιέρι αναλαμβάνει πόστο στην Εθνική Ιταλίας»
- Ιαπωνία: Εικόνες «αποκάλυψης» από τον σεισμό στην Ιαπωνία – Φόβοι για πολλούς νεκρούς – Σε επιφυλακή για μετασεισμούς
- Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Τα αδιέξοδα και τα πέντε σημεία τριβής
- «Η δημιουργικότητα είναι κολλητική»: Μάιλι Σάιρους όπως χαμαιλέοντας – Σε διευθυντικό ρόλο για το Wonderland
- Αντώνης Φωστιέρης: Το αδιόρατο νήμα, η σοφή νομοτέλεια της ποίησης
- Γαλλία: Δυσμενείς οι καιρικές συνθήκες για τις πυρκαγιές – Εκκενώθηκαν τουριστικές υποδομές στην ακτή του Ατλαντικού


