Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας Παναθηναϊκού-Ξάνθης

Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας Παναθηναϊκού-Ξάνθης

Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ξάνθης (20:00), αφού όλα δείχνουν πως οι ζημιές που προκλήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης δεν είναι τμεγάλης έκτασης. Υπενθυμίζεται ότι αν και στο γήπεδο του Πανιωνίου υπήρχε αστυνομική δύναμη, άγνωστοι κατάφεραν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο να πετάξουν καρφιά, μπογιές και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ξάνθης, αφού όλα δείχνουν πως οι ζημιές που προκλήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης δεν είναι τμεγάλης έκτασης.

Υπενθυμίζεται ότι αν και στο γήπεδο του Πανιωνίου υπήρχε αστυνομική δύναμη, άγνωστοι κατάφεραν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο να πετάξουν καρφιά, μπογιές και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Μάλιστα έγιναν και 30 προσαγωγές κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας στη Νέα Σμύρνη για εξακρίβωση στοιχείων, ωστόσο άπαντες αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι.

Νωρίς το πρωί ξεκίνησε η αποκατάσταση των ζημιών. Καλύφθηκε η κίτρινη μπογιά που είχε γεμίσει τον αγωνιστικό χώρο, ενώ μάζεψαν και τα όποια καρφιά ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού κάποιου ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεταιτο ότι οι οργανωμένοι οδαποί των «κυανέρυθρων» είχαν εκφράσει με πολλούς τρόπους την αντιθεσή τους στην διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Κάτι ανάλογο (είχαν σκάψει τον αγωνιστικό χώρο), είχε συμβεί και τον Αύγουστο του 2010 όταν η ΑΕΚ θα αντιμετώπιζε εκεί την Νταντί Γιουνάιτεντ σε αγώνα του Europa League.

Τότε, μάλιστα, η «Ένωση» τελικά φιλοξένησε τους Σκωτσέζους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024