Συνάντηση εργασίας με τίτλο  " Παραγωγή αρωματικών φυτών και πιστοποίηση βιολογικών καλλυντικών στην Ελλάδα και στον κόσμο, προοπτικές και προκλήσεις ανάπτυξης'' διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Συνάντηση εργασίας με τίτλο  » Παραγωγή αρωματικών φυτών και πιστοποίηση βιολογικών καλλυντικών στην Ελλάδα και στον κόσμο, προοπτικές και προκλήσεις ανάπτυξης» διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 16/5/ 2013, με στόχο τη στήριξη του κλάδου των βιολογικών και φυτικών καλλυντικών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις το μέγεθος της αγοράς φυτικών καλλυντικών στην Ελλάδα ανέρχεται σε 60 εκατ.ευρώ περίπου , σημειώνοντας ετήσια ανάπτυξης της τάξης του 15-20%.
«Στη συνάντησή » εξηγεί η γ.διευθύντρια της ΔΗΩ κ. Χ. Μινώτου «θα προκληθούν και θα συμμετέχουν παραγωγοί, μεταποιητές, διακινητές, πιστοποιητικοί οργανισμοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό ( πιστοποίηση ICEA, COSMOS κ.α.) και ειδικοί επιστήμονες, ώστε να «ταξιδέψουμε» όλοι μαζί στη διαδρομή των αρωματικών φυτών και να αποτυπώσουμε την υφιστάμενη κατάσταση, τις προοπτικές και τις προκλήσεις»

in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr