Σύγκρουση τρένων στη Σερβία με 22 τραυματίες
Είκοσι δύο άνθρωποι -ο ένας από αυτούς σοβαρά- τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση δύο επιβατικών συρμών στο Βελιγράδι, η οποία προκλήθηκε από την απροειδοποίητη ακινητοποίηση του ενός λόγω βλάβης, μετέδωσαν τα σερβικά μέσα.
Είκοσι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση δύο επιβατικών συρμών στο Βελιγράδι, η οποία προκλήθηκε από την απροειδοποίητη ακινητοποίηση του ενός λόγω βλάβης, μετέδωσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο B92, επικαλούμενο ιατρικές πηγές.
Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο ένας συρμός, ο οποίος είχε αναχωρήσει από τη σερβική πρωτεύουσα με προορισμό το Σιντ, στα δυτικά, υπέστη βλάβη ενώ διερχόταν από σήραγγα.
Λίγα λεπτά αργότερα συγκρούστηκε με άλλον συρμό, ο οποίος είχε ξεκινήσει με προορισμό τη Σουμπότιτσα στα βόρεια, μεταδίδει η ίδια πηγή.
Οι 22 άνθρωποι που τραυματίστηκαν –ο ένας είναι μάλιστα σοβαρά– διακομίστηκαν σε διάφορα νοσοκομεία του Βελιγραδίου, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Βασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με τον Ισπανό υπουργό Μεταφορών, Όσκαρ Πουέντε
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- MEGA Stories: Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών
- Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Παλαιστίνιο να σπάει αυτοκίνητα
- Νίκος Ζαχαριάδης: Εθνική ανεξαρτησία πάει να πει…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442