Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
D. Ricciardo: Η 7η θέση στην Κίνα δεν ήταν τυχαία

D. Ricciardo: Η 7η θέση στην Κίνα δεν ήταν τυχαία

Η έβδομη θέση του στο Grand Prix της Κίνας δεν ήταν πυροτέχνημα, αλλά ανέδειξε τις πραγματικές δυνατότητες της Toro Rosso, υποστηρίζει ο Daniel Ricciardo, που θέτει, πλέον, ως στόχο τη μόνιμη παρουσία του στη δεκάδα.

Ο Daniel Ricciardo πιστεύει ότι η έβδομη θέση του στο Grand Prix της Κίνας είναι ένα δείγμα των πραγματικών δυνατοτήτων της Toro Rosso και αυτή είναι η θέση που της αξίζει.

Ο Αυστραλός, που πήρε το καλύτερο έως τώρα αποτέλεσμα της καριέρας του στην πίστας της Σαγκάης, δεν κατάφερε να επαναλάβει το ίδιο και στο Grand Prix του Μπαχρέιν, όπου εκκινώντας από τη 13η θέση, τελικά τερμάτισε 16ος, ένα γύρο πίσω από τους προπορευόμενους.

Παρόλα αυτά, ο D. Ricciardo θεωρεί ότι η εικόνα της ομάδας στο Μπαχρέιν δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική δυναμική της.

«Η έβδομη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές και στον αγώνα της Κίνας ήταν κάτι που μάς άξιζε και δεν ήταν τυχαία. Είναι κάτι που μπορούμε να το επαναλάβουμε και έχουμε την ταχύτητα να το κάνουμε» δήλωσε ο πιλότος της Toro Rosso.

O Αυστραλός παραδέχτηκε ότι το καλό αποτέλεσμα στην Κίνα έφερε ένα τόνο χαλάρωσης, αλλά επισήμανε ότι αυτό είναι λάθος και δεν γίνεται να συνεχιστεί.

Για το επερχόμενο Grand Prix της Ισπανίας, ο D. Ricciardo δήλωσε ότι το να προσδοκεί να τερματίσει ξανά έβδομος, είναι μάλλον αισιόδοξο σενάριο. Ωστόσο ο στόχος του είναι να βρίσκεται μέσα στη δεκάδα.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024