Ο Παναθηναϊκός πρέπει να δουλέψει πολύ στο κομμάτι του... μυαλού και να προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά για την συνέχεια της Α1, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσλέιδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής των «πρασίνων», Αργύρης Πεδουλάκης.
Ο Παναθηναϊκός πρέπει να δουλέψει πολύ στο κομμάτι του… μυαλού και να προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά για την συνέχεια της Α1, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσλέιδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής των «πρασίνων», Αργύρης Πεδουλάκης.
«Μετά και τα πλέι οφ της Eυρωλίγκα, θα πρέπει να επανέλθουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτές τις μέρες μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε 2-3 δυνατές προπονήσεις μετά από πολύ καιρό.
Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο κομμάτι του… μυαλού, να αφιερώσουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα.
Θα πρέπει να προετοιμαστούμε και ψυχολογικά και σωματικά για το τελευταίο αυτό κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου και το στόχο που έχουμε πλέον μπροστά μας.
Και ο αγώνας με τον Κολοσσό Ρόδου είναι το πρώτο βήμα» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Από την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε: «Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας αποχαιρετήσει την Eυρωλίγκα.
Υπάρχει σίγουρα μια απογοήτευση, αλλά από την άλλη υπάρχει κι ένας ακόμη στόχος μπροστά μας, ο τελευταίος στόχος της χρονιάς και σε αυτόν θέλουμε να εστιάσουμε.
Είμαστε καλά, είμαστε όλοι παρόντες και απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί».
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.