Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών κοντά στο Αίγιο
Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών σημειώθηκε στις 8 το πρωί στον Κορινθιακό Κόλπο, κοντά στο Αίγιο. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας, της Φωκίδας, της Κορινθίας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Βοιωτίας. Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.
Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών σημειώθηκε στις 8 το πρωί στον Κορινθιακό Κόλπο, κοντά στο Αίγιο.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε θαλάσσιο χώρο 13 χιλιόμετρα ανατολικά του Αιγίου.
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας, της Φωκίδας, της Κορινθίας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Βοιωτίας.
Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κάμπινγκ: Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του MEGA
- Αίγιο: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 46χρονος που πυροβόλησε 4 ανήλικους – Ένταση στα δικαστήρια
- Παναθηναϊκός: Επαγγελματικό συμβόλαιο στον 18χρονο μεσοεπιθετικό Κάουα
- Τέλος στη ζωή του έβαλε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Καραντάιν – Δύο δεκαετίες πάλευε με τη διπολική διαταραχή
- Μητσοτάκης: Ακλόνητη στήριξη στην ανεξαρτησία της Ουκρανίας και στον λαό της
- «Απίστευτα κουραστική ζωή μοναχού» – Ο Moby έχει να βγει ραντεβού πάνω από 10 χρόνια