Tη βελτιωμένη προσφορά της Emma Delta για τον ΟΠΑΠ αναμένει έως την 1η Μαίου το ΤΑΙΠΕΔ
Στην κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς για τον ΟΠΑΠ αναμένεται να προχωρήσει έως την 1η Μαίου η Emma Delta. Η εταιρεία ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 1η Μαΐου προκειμένου να απαντήσει στο αίτημα του ΤΑΙΠΕΔ για κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς για το 33% της ΟΠΑΠ ΑΕ.Οι εκπρόσωποι της εταιρείας ενημέρωσαν σήμερα το πρωί τους επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος προκειμένου οι βασικοί μέτοχοι του επενδυτικού σχήματος να σταθμίσουν τα δεδομένα και να τοποθετηθούν απέναντι στην πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ.
Στην κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς για τον ΟΠΑΠ αναμένεται να προχωρήσει έως την 1η Μαίου η Emma Delta.
Η εταιρεία ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 1η Μαΐου προκειμένου να απαντήσει στο αίτημα του ΤΑΙΠΕΔ για κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς για το 33% της ΟΠΑΠ ΑΕ.
Οι εκπρόσωποι της εταιρείας ενημέρωσαν σήμερα το πρωί τους επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος προκειμένου οι βασικοί μέτοχοι του επενδυτικού σχήματος να σταθμίσουν τα δεδομένα και να τοποθετηθούν απέναντι στην πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ.
Η αρχική προσφορά της Emma Delta ήταν στα 622 εκατ. ευρώ, ενώ το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) έχει θέσει ως κατώτατο όριο τα 650 εκατ. ευρώ που είναι η αποτίμηση του ανεξάρτητου οίκου Duff & Phelps. Έτσι, η Emma Delta καλείται να βελτιώσει την προσφορά της κατά 28 εκατ. ευρώ, κάτι που αναμένεται και να πράξει.
Σημειώνεται πως η Emma Delta, του Τσέχου επιχειρηματία Γίρι Σμετς και του ομίλου Μελισσανίδη, είναι ο μοναδικός υποψήφιος επενδυτής που παραμένει στη διεκδίκηση του ΟΠΑΠ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442