Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο εργοστάσιο συστημάτων μετάδοσης από την Daimler AG στη Ρουμανία

Νέο εργοστάσιο συστημάτων μετάδοσης από την Daimler AG στη Ρουμανία

Την κατασκευή βιομηχανική μονάδας παραγωγής συστημάτων μετάδοσης με προορισμό μοντέλα της Mercedes-Benz ανακοίνωσε ο γερμανικός όμιλος την περιοχή Seber της Ρουμανίας, μια επένδυση ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο γερμανικός όμιλος ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 300 εκατομμύρια ευρώ στη Ρουμανία για να κατασκευάσει νέα βιομηχανική μονάδα που θα παράγει συστήματα μετάδοσης για την Mercedes-Benz, λειτουργώντας επικουρικά στο εργοστάσιο της φίρμας στη Στουτγάρδη το οποίο έφτασε στα όρια της δυναμικότητάς του.

Το νέο εργοστάσιο θα βρίσκεται στην περιοχή Sebes, κοντά στις ήδη υπάρχουσες βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής εξαρτημάτων της γερμανικής φίρμας στο Cugir και αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του ήδη από τα μέσα του 2013, κατασκευάζοντας, αρχικά, κιβώτια πέντε σχέσεων.

Από το 2014, το νέο εργοστάσιο θα αναλάβει την παραγωγή κιβωτίων διπλού συμπλέκτη, αυξάνοντας σταδιακά τη δυναμικότητά του σε συνδυασμό και με την έναρξη παραγωγής της νέας γενιάς κινητήρων της Mercedes-Benz από το 2016.

Σημειώνεται ότι η Daimler, κατασκευάζει εξαρτήματα κινητήρων στη Ρουμανία από το 2001, ενώ, και με αφορμή την έναρξη παραγωγής της B-Class έχει ενισχύσει αισθητά την παρουσία της στην Ανατολική Ευρώπη, με ένα ακόμα εργοστάσιο στο Kecskemet της Ουγγαρίας το οποίο εγκαινιάστηκε το 2012 και εκτός από την B-Class κατασκευάζει και την CLA.

auto.in.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024