
Πασχαλινό παζάρι της UNICEF στο Σύνταγμα
Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το πασχαλινό παζάρι της UNICEF στο σταθμό του Μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ, από τις 09:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ.
Στο πλαίσιο του παζαριού, που θα εκτεθεί προς πώληση όλη η ανοιξιάτικη συλλογή δώρων και καρτών της UNICEF 2013, θα λειτουργήσει και Έκθεσης Φωτογραφίας για το έργο της UNICEF για τα παιδιά στη Συρία και τη δράση της οργάνωσης για τα παιδιά στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης και του πασχαλινού παζαριού θα γίνουν την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, από τον πρόεδρος της UNICEF Λάμπρος Κανελλόπουλος, που μαζί με τον Πρόεδρο του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού ΜΗΤΕΡΑ Δημήτρη Βεζυράκη, τον επικεφαλής του φωτογραφικού τμήματος του Reuters στην Ελλάδα Γιάννη Μπεχράκη και την ηθοποιό Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, θα μοιράσουν δώρα σε παιδιά κέντρων προστασίας που θα επισκεφθούν την έκθεση.
Είσοδος ελεύθερη
health.in.gr
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442