Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκαντέμης Αμερικανός ταξίδεψε από Βοστώνη σε Τέξας

Γκαντέμης Αμερικανός ταξίδεψε από Βοστώνη σε Τέξας

Στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή βρέθηκε δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα ο 43χρονος Αμερικανός Τζο Μπέρτι, ο οποίος βίωσε από κοντά τις τραγωδίες στη Βοστώνη και στο Τέξας και γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο Τζο είχε πάρει μέρος στον Μαραθώνιο της Βοστώνης και κατάφερε να τερματίσει λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν τις μοιραίες εκρήξεις. Όταν επέστρεψε στο Τέξας, πέρασε μερικά μέτρα μακριά από το σημείο της έκρηξης στο εργοστάσιο λιπασμάτων.

Στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή βρέθηκε δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα ο 43χρονος Αμερικανός Τζο Μπέρτι, ο οποίος βίωσε από κοντά τις τραγωδίες στη Βοστώνη και στο Τέξας και γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο Τζο είχε πάρει μέρος στον Μαραθώνιο της Βοστώνης και κατάφερε να τερματίσει λίγα μόνο δευτερόλεπτα πριν τις μοιραίες εκρήξεις. Η γυναίκα του η Έιμι ήταν ούτε δέκα μέτρα μακριά από το σημείο της έκρηξης, αλλά σώθηκε.

«Είναι απίστευτο, είχα περάσει μόλις την γραμμή τερματισμού και κάπου τριάντα δευτερόλεπτα μετά έγινε η πρώτη έκρηξη!» λέει ο Τζο. Και προσθέτει: «Πραγματικά δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που μου συνέβη. Το μόνο που ήθελα ήταν να φύγω μακριά από όλες αυτές τις εκρήξεις».

Ο Τζο και η Έιμι έφυγαν την Τρίτη για το Τέξας, όπου τους περίμεναν οι δύο κόρες τους, ελπίζοντας να ξεχάσουν την τραγωδία που είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Κι όμως δύο ημέρες μετά ο Τζο βρέθηκε μπροστά στην δεύτερη τραγωδία και ήταν ένας από τους μάρτυρες της καταστροφικής έκρηξης στο εργοστάσιο λιπασμάτων.

Όπως διηγείται ο ίδιος εκείνη την ημέρα είχε επαγγελματικό ραντεβού κοντά στην περιοχή που έγινε η έκρηξη. Επιστρέφοντας στο σπίτι του είδε μαύρο καπνό. Πλησίασε αρκετά κοντά στο σημείο, όταν πάνω στο αυτοκίνητό του άρχισαν να πέφτουν αντικείμενα και θραύσματα από την έκρηξη στο εργοστάσιο λιπασμάτων.

Γύρισε σπίτι, άνοιξε την τηλεόραση και είδε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Η Έιμι λέει: «Νιώθω σαν να θέλω να τον ρωτήσω «γιατί σου συμβαίνουν όλα αυτά, γιατί έχεις τέτοια τύχη, γιατί να βρεθείς τόσο κοντά στα δύο αυτά μέρη;»».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024