Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οδηγός εξέλιξης στην Caterham, ο Heikki Kovalainen

Οδηγός εξέλιξης στην Caterham, ο Heikki Kovalainen

O Φινλανδός θα δοκιμάσει μια σειρά ριζικών αναβαθμίσεων που θα γίνουν στις CT03, ξεκινώντας άμεσα, από το Grand Prix του Μπαχρέιν.

Ως οδηγός εξέλιξης στην Caterham επιστρέφει στην Formula 1 o Heikki Kovalainen. O Φινλανδός, που από το 2012 έμεινε χωρίς ομάδα και εκτός δράσης, θα δοκιμάσει κάποιες αναβαθμίσεις που θα γίνουν στις CT03, ξεκινώντας από τις ελεύθερες δοκιμές στο Μπαχρέιν και στη συνέχεια στην Ισπανία.

Στόχος της ομάδας είναι, με τις ριζικές αλλαγές που θα κάνει στα μονοθέσιά της, να ξεπεράσει σε απόδοση τη Marussia, τον άμεσο ανταγωνιστή της.

«Είναι σπουδαίο νέο το ότι επιστρέφω στην πίστα και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα. Η φυσική μου κατάσταση είναι τέτοια που μπορώ να μπω άμεσα στο μονοθέσιο. Θα είμαι σε στενή συνεργασία με τους δύο οδηγούς αγώνα και τους μηχανικούς» ήταν το σχόλιο του Heikki Kovalainen.

Ο επικεφαλής της Caterham, Cyril Abiteboul, επεσήμανε ότι η εμπειρία του Φινλανδού πιλότου τράβηξε το ενδιαφέρον του. «Έχει έξι χρόνια εμπειρίας στην Formula 1 και είναι ο πλέον κατάλληλος να μας δώσει αντικειμενική άποψη για τις αναβαθμίσεις που θα κάνουμε στο μονοθέσιο, καθώς και για τις διαφορές που παρουσιάζουν οι γόμες των ελαστικών που χρησιμοποιούμε φέτος, σε σχέση με τις περσινές» ήταν το σχόλιο του C. Abiteboul.

auto.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024