Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια Rolls-Royce Ghost EWL

Μια Rolls-Royce Ghost EWL «στα ροζ» για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Αυτή τη φορά η συγκεκριμένη έκδοση της Rolls-Royce Ghost με το επιμηκυμένο μεταξόνιο και το ροζ χρώμα δεν αποτελεί καπρίτσιο κάποιου εκκεντρικού εκατομμυριούχου αλλά, με παραχώρηση της βρετανικής φίρμας, θα ενοικιάζεται για ένα χρόνο προς 6.000 ευρώ/ημέρα για να συγκεντρωθούν χρήματα για το ίδρυμα Breast Cancer Care.


Μια ροζ Extended Wheelbase έκδοση της Rolls-Royce Ghost έθεσε η φίρμα από το Crewe στις υπηρεσίες του FAB1 Million, μιας εκστρατείας που θα τρέξει στη Βρετανία ένα χρόνο και η οποία στοχεύει στην συγκέντρωση πόρων για τους σκοπούς του ιδρύματος για την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, Breast Cancer Care,.

Για αυτούς τους σκοπούς λοιπόν, η φιλανθρωπική Ghost θα ενοικιάζεται, συνοδεία επαγγελματία οδηγού για τους επόμενους 12 μήνες σε όποιον το επιθυμεί προς περίπου 6.000 ευρώ, την ημέρα για «απλή» ενοικίαση και προς 9.000 ευρώ/ημέρα για μια πιο… premium εμπειρία και περιποίηση. Το σύνολο των εσόδων, στο τέλος του διαστήματος θα διατεθούν για τους σκοπούς του βρετανικού ιδρύματος Breast Cancer Care.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η έμπνευση για την χρωματική μεταβολή και τα άλλα στοιχεία που συνθέτουν την ταυτότητα της «φιλανθρωπικής» Ghost δεν προέρχεται μόνο από τη χαρακτηριστική ροζ κορδέλα του συμβόλου για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, καθώς ο εμπνευστής της εκστρατείας FAB1 Million και της ροζ Ghost, Chris Evans, είναι μανιακός με τα αυτοκίνητα.

Κάπως έτσι, επέλεξε να μιμηθεί, το επίσης ροζ, φουτουριστικό αυτοκίνητο FAB 1 που πρωταγωνιστούσε ως το μέσο διαγαλαξιακής μεταφοράς της Lady Penelope στη δημοφιλή βρετανική σειρά της δεκαετίας του ’60, Thunderbirds.

Κάπως έτσι, η Rolls-Royce Ghost EWB, εκτός από το εξωτερικό της χρώμα διαθέτει και πινακίδες με τα διακριτικά FAB 1 και ένα ανάλογων χρωματισμών εσωτερικό στο οποίο κυριαρχεί το ροζ και το κρεμ δέρμα σε συνδυασμό με, επίσης ροζ, πατάκια από μαλλί προβάτου.

Στις γνωστές πολυτέλειες της βρετανικής λιμουζίνας περιλαμβάνονται μια σαμπανιέρα, τραπεζάκια pic nic, δύο ροζ ομπρέλες και πλήρες σύστημα ψυχαγωγίας για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024