Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Προσοχή και καλή διαχείριση» ζήτησε ο Πεδουλάκης

«Προσοχή και καλή διαχείριση» ζήτησε ο Πεδουλάκης

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να διαχειριστούν σωστά το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο απέναντι στην Μπαρτσελόνα την Τρίτη (21:45, ΕΤ1), τόνισε ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου. Ο έλληνας τεχνικός προσέθεσε ότι «η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να αντιδράσει», ενώ τόνισε ότι η συμμετοχή του Γκιστ θα αποφασιστεί το πρωί της Τετάρτης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να διαχειριστούν σωστά το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο απέναντι στην Μπαρτσελόνα την Τρίτη (21:45, ΕΤ1), τόνισε ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο έλληνας τεχνικός προσέθεσε ότι «η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να αντιδράσει», ενώ τόνισε ότι η συμμετοχή του Γκιστ θα αποφασιστεί το πρωί της Τετάρτης.

Αναλυτικά ο Πεδουλάκης τόνισε:

«Έχουμε το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Στο γήπεδο μας θα είμαστε με τον κόσμο μας. Θέλει προσοχή, καλή διαχείριση. Να το χρησιμοποιήσουμε αυτό στην άμυνα μας και στην επίθεση να παίζουμε σαν να μην υπάρχει κανείς στο γήπεδο. Μας παρέσυρε αυτό στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Μπορεί να ξεφύγεις από την μεγάλη ανυπομονησία.

»Η Μπαρτσελόνα είναι μια μεγάλη ομάδα, μπορεί να αντιδράσει. Όλοι θεωρούσαν ότι η σειρά θα ήταν εύκολη. Η εικόνα της Μπαρτσελόνα είχε δείξει ότι θα ήταν καλύτερη. Εχει αλλάξει η ψυχολογία.

»Έχουμε το πρόβλημα με τον Γκιστ. Θα βάλει αύριο το πρωί ένταση και θα αποφασιστεί από το ιατρικό επιτελείο. Θα κάνει ότι μπορεί για να είναι κοντά μας. Θα είναι μεγάλο πρόβλημα στην τακτική μας αν δεν παίξει. Είχε μεγάλη δραστηριότητα. Βοήθησε πολύ στο αμυντικό κομμάτι, να ξεκλειδώσουν πράγματα. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς.

»Και στις δύο ομάδες υπάρχει μία κόπωση. Είδαμε τα αποτελέσματα και της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ. Δεν ήταν τυχαίο αυτό. Φτάνουμε τα 62 παιχνίδια αισίως την Τρίτη».

Για το πως θα πρέπει να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός το 1-1, είπε:
«Το ζήσαμε και με τη Ρεάλ και σε άλλα ματς, εδώ μέσα. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα της Ευρώπης που να μαζεύει 20.000 κόσμο. Μας είχε παρασύρει ο κόσμος και γι’ αυτό πήρα τάιμ άουτ στο ένα λεπτό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

»Ότι μαθαίνει κανείς το κάνει σε πρώτη φάση 5 λεπτά, 8 λεπτά, μετά 10 λεπτά. Βλέπουμε, αυτή τη στιγμή βλέπουμε σαν να έχουμε μπροστά μας ένα δεκάλεπτο, μετά το δεύτερο, μετά το τρίτο, μετά το τέταρτο. Δεν έχουν εμπειρία τα παιδιά. Το πληρώνουμε αυτό… Κάνουμε λάθη μυαλού, αλλά σου βγαίνει πρώτα η συνήθεια. Θεωρώ ότι θα είμαστε βελτιωμένοι την Τρίτη».

Για νέες εκπλήξεις στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού είπε: «Δεν είναι προσωπική μάχη των προπονητών. Μότο μας είναι η ομάδα. Οι παίκτες παίζουν, αυτοί προσπαθούν. Όσο για τον Τζέιμς, έχει κάποιες αμυντικές δυνατότητες που δύσκολα τις βρίσκεις σε όλη την Ευρώπη. Ήταν σημαντική η σειρά για να δημιουργήσουμε κάποιες εκπλήξεις.

»Τώρα πια δεν υπάρχει έκπληξη. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε 7-8 παίκτες υγιείς. Γιατί οι τραυματισμοί μας έχουν στοιχίσει πολύ. Όπως και στην αρχή το TOP-16. Τα παιδιά πιστεύω θα είναι έτοιμοι. Πάντως, θεωρώ ότι θα υπάρχει κούραση. Να διαχειριστούμε πιο έξυπνα αυτούς για να είναι έτοιμοι στο δ’ δεκάλεπτο και να μας βοηθήσουν.

»Η Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια ήταν μία ταχύτητα πίσω στο δ΄δεκάλεπτο. Ουσιαστικά πήγε η Μπαρτσελόνα πιο χαλαρά. Είναι λίγο πίσω, μέχρι να έρθει η αποκατάσταση.

»Όταν έρχεται το παιχνίδι της Ευρωλίγκας, πάντα είναι έτοιμοι. Και το ψυχολογικό είναι πολύ σημαντικό. Δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα τους. Είναι η εποχή που τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα στο φάιναλ φορ. Αυτός είναι ο πρωταρχικός τους στόχος και γι’ αυτό δουλεύουν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024