Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας κατά των μεταλλείων στη Χαλκιδική
Άνοιξαν το μεσημέρι του Σαββάτου όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας καθώς ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας κατά της επένδυσης μεταλλείων χρυσού στην Χαλκιδική και των συλλήψεων που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα.
Άνοιξαν το μεσημέρι του Σαββάτου όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας καθώς ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας κατά της επένδυσης μεταλλείων χρυσού στην Χαλκιδική και των συλλήψεων που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα.
Η πορεία κινήθηκε μέσω των οδών Αθηνάς και Σταδίου προς την πλατεία Συντάγματος και από εκεί μέσω Πανεπιστημίου στα Προπύλαια όπου οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στελέχη των Big Tech «φεύγουν» και ιδρύουν startups
- Η Γερμανία ζητά ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας
- Το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ παρέδωσε 26 αρχαία αντικείμενα που κατασχέθηκαν και επαναπατρίστηκαν
- «Εκκλησία με καζίνο» – Πώς βλέπει ο Μπάφετ σήμερα τις αγορές
- Συρία: Η κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει βομβαρδισμούς της Ιορδανίας εναντίον «αποθηκών ναρκωτικών και όπλων»
- Η Ιορδανία βομβάρδισε περιοχές στην επαρχία Σουέιντα στη Συρία
- Πόλεμος στο Σουδάν: Επιδρομή drone κοντά στη Χαρτούμ, 5 νεκροί
- Το YouTube ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους εφήβους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442