Τα ζόμπι «δαγκώνουν» και το Μπόλιγουντ
Μπορεί το Μπόλιγουντ να είναι γνωστό για τα μιούζικάλ του, δεν αφήνει, ωστόσο, ανεκμετάλλευτα νέα, δημοφιλή είδη ταινιών. Έτσι, η ινδική κινηματογραφική βιομηχανία αποφάσισε να στραφεί στα... ζόμπι, με σκοπό να προσελκύσει νεανικό κοινό (ηλικίας 18-25 ετών). Μένει ακόμα να απαντηθεί αν θα δούμε τους νεκροζώντανους να πρωταγωνιστούν στο δικό τους μιούζικαλ...
Μπορεί το Μπόλιγουντ να είναι γνωστό για τα μιούζικάλ του, δεν αφήνει, ωστόσο, ανεκμετάλλευτα νέα, δημοφιλή είδη ταινιών.
Έτσι, η ινδική κινηματογραφική βιομηχανία αποφάσισε να στραφεί στα… ζόμπι, με σκοπό να προσελκύσει νεανικό κοινό (ηλικίας 18-25 ετών).
Οι περισσότερες ταινίες τρόμου του Μπόλιγουντ έχουν θέμα τα φαντάσματα και τη μετά θάνατον ζωή, θέματα που συναντώνται συχνά στην ινδική μυθολογία.
Φέτος, όμως, με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων του ινδικού κινηματογράφου, τρεις ταινίες με πρωταγωνιστές ζόμπι θα κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους στη μεγάλη οθόνη.
«Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την προσπάθεια στην κινηματογραφική βιομηχανία της Ινδίας γιατί αντιληφθήκαμε πως τα ζόμπι ήταν άγνωστο στοιχείο» δήλωσαν στο Reuters οι σκηνοθέτες Λουκ Κένι και Ντεβάκι Σινγκ, η ταινία των οποίων «Rise of the Zombie» βγαίνει στις 5 Απριλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Τον Μάιο αναμένεται να κυκλοφορήσει και η δεύτερη ταινία με τίτλο «Go Goa Gone» ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα βγει και η τρίτη ταινία με ήρωες ζόμπι, το «Rock the Shaadi».
Μένει ακόμα να απαντηθεί αν θα δούμε τους νεκροζώντανους να πρωταγωνιστούν στο δικό τους μιούζικαλ…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολοκληρώνεται η απογραφή των ασανσέρ – Δέκα ερωταπαντήσεις της τελευταίας στιγμής
- Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Οι επιστολικές ψήφοι προσμετρώνται, αρκεί να ταχυδρομηθούν μέχρι την ημέρα των εκλογών
- LIVE: Βραζιλία – Ιαπωνία
- Κόλαφος η απάντηση της Κομισιόν στην ερώτηση Αρβανίτη για τις εξαντλητικές εφημερίες στο ΕΣΥ
- Τομ Χάρντι: Hθοποιός, αθλητής πολεμικών τεχνών, πολύ καλός ράπερ; Το μυστικό του Frankie Pulitzer και οι Wu-Tang Clan
- Alex Vitale: «Ποια είναι η απόδειξη ότι το ‘νόμος και τάξη’ λειτουργεί;»





