Στις 10 Ιουνίου το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τους συγγενείς του Γ.Παπακωνσταντίνου
Στις 10 Ιουνίου θα παραδώσει το ΣΔΟΕ το πόρισμά του για τους συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τα ονόματα των οποίων αφαιρέθηκαν από την αρχική λίστα Λαγκάρντ. Εν τω μεταξύ, υπόμνημα έστειλε στα μέλη της Προανακριτικής ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
Στις 10 Ιουνίου θα παραδώσει το ΣΔΟΕ το πόρισμά του για τους συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τα ονόματα των οποίων αφαιρέθηκαν από την αρχική λίστα Λαγκάρντ.
Την Πέμπτη, τα μέλη της Προανακριτικής ενημερώθηκαν από το ΣΔΟΕ για αυτή την εξέλιξη και για αυτό αποφάσισαν να ζητήσουν μικρή παράταση των εργασιών τους έως τις 25 Απριλίου, προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στη συνέχεια.
Την Τρίτη, θα κληθεί στην Επιτροπή το στέλεχος του ΣΔΟΕ Γιώργος Καρασμάνης που ασχολείται με την επεξεργασία της «λίστας Λαγκάρντ».
Εν τω μεταξύ, υπόμνημα έστειλε στα μέλη της Προανακριτικής ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
Ο κ. Βαξεβάνης απορρίπτει την κατηγορία ότι αφαίρεσε από τη λίστα που δημοσίευσε όνομα επιχειρηματία, αντιτείνοντας ότι επανειλημμένα έχει δημοσιεύσει ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας βρίσκεται στη λίστα.
«Για ό,τι δημοσίευσα, κρίνομαι δημοσιογραφικά και όχι από Επιτροπές της Βουλής» τονίζει, μεταξύ άλλων.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα