Η Αταλάντα νίκησε τους… ατάλαντους της Ίντερ στο Μιλάνο
Αυτά τα πράγματα μόνο η φετινή Ίντερ μπορεί να τα κάνει! Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν 3-1 της Αταλάντα στο «Τζουζέπε Μεάτσα», αλλά τους νίκησε (3-4) μόνος του ένας ποδοσφαιριστής, ο Αργεντινός Χέρμαν Ντένις, που έκανε «χατ τρικ» μέσα σε 12 λεπτά (!), απέναντι στην «αστεία» άμυνα της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι.
Αυτά τα πράγματα μόνο η φετινή Ίντερ μπορεί να τα κάνει! Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν 3-1 της Αταλάντα στο «Τζουζέπε Μεάτσα», αλλά τους νίκησε (3-4) μόνος του ένας ποδοσφαιριστής, ο Αργεντινός Χέρμαν Ντένις, που έκανε «χατ τρικ» μέσα σε 12 λεπτά (!), απέναντι στην «αστεία» άμυνα της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι.
Αντίθετα, η Νάπολι ήταν απόψε σοβαρή και φρόντισε να «τελειώσει» τον αγώνα με την Τζένοα (στον πάγκο ο Τζόρβας) από το πρώτο ημίχρονο, επικρατώντας των «ροσομπλού» με 2-0 και κατεβάζοντας τη διαφορά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους σε μονοψήφιο αριθμό.
H τέταρτη Φιορεντίνα κατάφερε με δύο ανύπαρκτα πέναλτι να αποσπάσει την ισοπαλία 2-2 από την τρίτη Μίλαν στο «Αρτέμιο Φράνκι», παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 39!
Το σκορ άνοιξε ένας πρώην παίκτης των «βιόλα», ο Μοντολίβο στο 14′, ενώ στο 39′ ο Τόμοβιτς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για τους γηπεδούχους.
Οι «ροσονέρι» εκμεταλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και ο Φλαμινί στο 62′ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Μιλάνου.
Παρ’ όλα αυτά, η Φιορεντίνα κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Λιάϊτς στο 66′ και το άλλο με τον Ντ. Πιζάρο στο 73′.
Στα υπόλοιπα ματς η Παλέρμο πήρε σπουδαία νίκη στη προσπάθεια που καταβάλλει για την αποφυγή του υποβιβασμού, επικρατώντας της Σαμπντόριο στο «Μαράσι» με 3-1, ενώ σημαντική ισοπαλία απέσπασε η Σιένα στην έδρα της Πάρμα (0-0). Με το ίδιο αποτέλεσμα έληξε η αναμέτρηση της Κατάνια με την Κάλιαρι, ενώ η Ουντινέζε επικράτησε της Κιέβο στο Ούντινε με 3-1. Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.