Ορμή και Αναγέννηση ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά των ημιτελικών απέναντι σε Νέα Ιωνία και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Την ερχόμενη Τετάρτη (10/4) θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού.
Ορμή και Αναγέννηση ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά των ημιτελικών απέναντι σε Νέα Ιωνία και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Την ερχόμενη Τετάρτη (10/4) θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού
Την πρώτη νίκη μετά από τέσσερις ήττες (δύο στην κανονική διάρκεια, μία στα πλέι οφ και μία στον ημιτελικό κυπέλλου) επί της Νέας Ιωνίας πέτυχε η ΑΣΕ Ορμή, καθώς επικράτησε με 18-14 στον β’ αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Α1 χάντμπολ γυναικών (ημίχρονο 7-8) κι έτσι ισοφάρισε σε 1-1, οπότε η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί σε τρίτο και τελευταίο ματς την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα.
Στους δεύτερους αγώνες της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ, της Α1 γυναικών στο χάντμπολ σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,