Στα «μαλακά» ο Κατίδης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ
Έπειτα από την κατακραυγή και το «τέλος» του ποδοσφαίρου για την εφετινή σεζόν, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αποφάσισε να τιμωρήσει με την κατώτερη ποινή που μπορούσε να επιβάλλει στον Γιώργο Κατίδη, για τον φασιστικό χαιρετισμό στο ματς ΑΕΚ - Βέροια (16/3) της Σούπερ Λιγκ. Ο 19άχρονος μεσοεπιθετικός έλαβε ποινή 5 αγωνιστικών, τρίμηνη απαγόρευση εισόδου από τους αγωνιστικούς χώρους και 1.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο η ΠΑΕ ΑΕΚ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.
Έπειτα από την κατακραυγή και το «τέλος» του ποδοσφαίρου για την εφετινή σεζόν, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αποφάσισε να τιμωρήσει με την κατώτερη ποινή που μπορούσε να επιβάλλει στον Γιώργο Κατίδη, για τον φασιστικό χαιρετισμό στο ματς ΑΕΚ – Βέροια (16/3) της Σούπερ Λιγκ.
Ο 19άχρονος μεσοεπιθετικός έλαβε ποινή 5 αγωνιστικών, τρίμηνη απαγόρευση εισόδου από τους αγωνιστικούς χώρους και 1.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο η ΠΑΕ ΑΕΚ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.
Σημειώνεται πως η ΕΠΟ έχει θέσει τον ποδοσφαιριστή εκτός Εθνικών ομάδων δια βίου, ενώ η «Ένωση» τον έχει αφήσει εκτός ομάδας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.
Αναλυτικά, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση:
«Με την υπ΄αριθμ. 142/04.04.2013 απόφασή της απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Γεώργιο Κατίδη, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επιβάλλει σ’ αυτόν ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών, απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (Αγώνας Super League ΑΕΚ-ΒΕΡΟΙΑ στις 16/3/2013)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Τι έκανε ο Μοντέρο με τη Δομινικανή Δημοκρατία λίγο πριν τον Ολυμπιακό (vids)
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Ζλάταν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όμηρος του εγώ του η Πορτογαλία»
- Τέλος ο Μαρτίνεθ από την Πορτογαλία, φαβορί ο Ζεσούς (pic)
- Πολύ κακό για το τίποτα: Η τραγική εμφάνιση του Μπαλογκάν κόντρα στο Βέλγιο (vids)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Αγώνες για τα δυο τελευταία εισιτήρια των προημιτελικών
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Ολοκληρώνεται και το «παζλ» της οκτάδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442