Στην Αθήνα την Πέμπτη ο ευρωπαίος επίτροπος Γιοχάνες Χαν
Επίσκεψη-αστραπή στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη ο επίτροπος αρμόδιος για την περιφερειακή πολιτική Γιοχάνες Χαν. O επίτροπος θα μιλήσει στο «1ο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020», το οποίο οργανώνεται από το υπουργείο Ανάπτυξης.
Επίσκεψη-αστραπή στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη ο επίτροπος αρμόδιος για την περιφερειακή πολιτική Γιοχάνες Χαν.
O επίτροπος θα μιλήσει στο «1ο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020», το οποίο οργανώνεται από το υπουργείο Ανάπτυξης.
Σε επικοινωνία του in.gr με το γραφείο του Όλι Ρεν, συνεργάτες του διέψευσαν την φημολογία ότι θα έρθει στην Αθήνα ο Φινλανδός επίτροπος, καθώς βρίσκεται σε διακοπές στην πατρίδα του.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.