Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα ατυχία στον ΠΑΟΚ με Σταφυλίδη που υπέστη θλάση β' βαθμού

Νέα ατυχία στον ΠΑΟΚ με Σταφυλίδη που υπέστη θλάση β’ βαθμού

Οι ατυχίες δεν λένε να αφήσουν σε ηρεμία τον Γιώργο Δώνη, αλλά ούτε και τον Κώστα Σταφυλίδη! Ο ακραίος αμυντικός του «δικεφάλου» του Βορρά, διαπιστώθηκε μετά από εξετάσεις που έκανε ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στον τετρακέφαλο που θα τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του για ένα μήνα. Υπενθυμίζεται ότι ο Σταφυλίδης είχε πάθει κάταγμα στο μετακάρπιο στα τέλη του Γενάρη και είχε μείνει ξανά αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Οι ατυχίες δεν λένε να αφήσουν σε ηρεμία τον Γιώργο Δώνη, αλλά ούτε και τον Κώστα Σταφυλίδη! Ο ακραίος αμυντικός του «δικεφάλου» του Βορρά, διαπιστώθηκε μετά από εξετάσεις που έκανε ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στον τετρακέφαλο που θα τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του για ένα μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταφυλίδης είχε πάθει κάταγμα στο μετακάρπιο στα τέλη του Γενάρη και είχε μείνει ξανά αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Πλέον θα χάσει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τα πλέι οφ και για τον τελικό του Κυπέλλου (11/5), εφόσον ο ΠΑΟΚ καταφέρει να αποκλείσει τον Αστέρα Τρίπολης στα ημιτελικά.

Από εκεί και πέρα, θετικά ήταν για τον Δώνη αναφορικά με την περίπτωση του Κοστίν Λάζαρ, αφού ο Ρουμάνος μέσος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Επίσης, οι Κουμάλο και Πέλκας ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η σημερινή (2/4) προπόνηση αφιερώθηκε στην αποθεραπεία, με τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα. Όσοι δεν αγωνίστηκαν στον προχθεσινό αγώνα, ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής και διπλό στο μισό γήπεδο. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο «Γ.Καραϊσκάκης» ακολούθησαν επιπλέον πρόγραμμα παθητικής αποθεραπείας με μασάζ, σάουνα και υδρομασάζ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024