Σε καραντίνα η …μαϊμού του Τζάστιν Μπίμπερ
Σε καραντίνα έθεσαν οι αρχές του αεροδρομίου του Μονάχου την μαϊμού του Τζάστιν Μπίμπερ κατά την άφιξη του διάσημου ποπ τραγουδιστή στην πόλη. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των τελωνειακών υπηρεσιών του αεροδρομίου, η μαϊμού δεν έφερε τα απαραίτητα πιστοποιητικά όσον αφορά την υγεία των ζώων και τον σεβασμό των κανονισμών προστασίας των ειδών.
Σε καραντίνα έθεσαν οι αρχές του αεροδρομίου του Μονάχου την μαϊμού του Τζάστιν Μπίμπερ, και όχι του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ όπως μετέδωσε αρχικά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την άφιξη του διάσημου ποπ τραγουδιστή στην πόλη.
Ο εκπρόσωπος των τελωνειακών υπηρεσιών του αεροδρομίου Τόμας Μάιστερ διευκρίνισε ότι η μαϊμού τέθηκε σε καραντίνα καθώς δεν έφερε τα απαραίτητα πιστοποιητικά όσον αφορά την υγεία των ζώων και τον σεβασμό των κανονισμών προστασίας των ειδών.
Μολονότι βρέθηκε χωρίς το αγαπημένο του κατοικίδιο, ο Μπίμπερ καταχειροκροτήθηκε την Πέμπτη το βράδυ από τους περίπου 11.500 θαυμαστές του που παρακολούθησαν την συναυλία του στο Μόναχο, ενώ την Κυριακή αναμένεται να εμφανιστεί στο Βερολίνο στο πλαίσιο περιοδείας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Τουλάχιστον 10 νεκροί εξαιτίας ισραηλινών πληγμάτων στον νότιο Λίβανο
- Χεζόνια: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Σκαριόλο, όταν ήρθε δεν ξέραμε τι να κάνουμε»»
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Η ώρα και η μέρα του τελικού
- «Μπορεί κανείς να ξεφύγει από το ίδιο του το αίμα;» – Μια πρώτη ματιά στο σίκουελ του Peaky Blinders
- Ολυμπιακός – Ρέαλ ξανά (και ξανά): Τριάντα ένα χρόνια, πέντε τελικοί και την… Κυριακή (vids)
- ΝΑΤΟ: Οι ΗΠΑ απαιτούν στρατιωτική βοήθεια για το Ορμούζ – Και θα το θέσουν στη σύνοδο κορυφής του Ιουλίου




