Ο Ερίκ Καντονά στην Αθήνα για ντοκιμαντέρ του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Στην Αθήνα αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής ο Ερίκ Καντονά στο πλαίσιο μίας σειράς ντοκιμαντέρ στο Canal+ που ασχολείται με τα μεγάλα ντέρμπι του πλανήτη.
Στην Αθήνα αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής ο Ερίκ Καντονά στο πλαίσιο μίας σειράς ντοκιμαντέρ στο Canal+ που ασχολείται με τα μεγάλα ντέρμπι του πλανήτη.
Στόχος του είναι να καταγράψει στο επεισόδιο το οποίο θα έχει ονομασία
«Looking for Athens» το κλίμα που επικρατεί στο μεγάλο ντέρμπι που θα
διεξαχθεί στις 14 Απριλίου ανάμεσα στους δύο «αιωνίους».
Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιρiστής, που πλέον είναι παραγωγός και παρουσιαστής στην τηλεόραση, θα παρακολουθήσει και τις αναμετρήσεις Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού – Πλατανιά.
Παράλληλα θα συναντηθεί με τους προέδρους των δύο συλλόγων, και στη συνέχεια με τους οπαδούς τους.
Στο παρελθόν έκανε ανάλογα επεισόδια με τα ντέρμπι ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ – Σίτι, Ίντερ – Μίλαν, Φενέρμπαχτσε – Γαλατάσαραϊ και Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: «Η μέρα θα γίνει νύχτα, να το τώρα» – Τρομοκρατημένη γιαγιά βλέπει τον «κόκκινο» ουρανό και κάνει τον σταυρό της
- Αποτροπιασμός: Ανήμερα της Ημέρας Τρανς Ορατότητας ο Λευκός Οίκος επιτίθεται στους ΛΟΑΤΚΙ+
- Τέμπη: Με εντάσεις, ισχυρή αστυνομική παρουσία και αντιδράσεις η δίκη – «Η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της»
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στις 18:00 αντί για τις 20:00 ο 3ος ημιτελικός της Novibet Volley League
- Το διπλό χτύπημα στην ελληνική οικονομία από τον πόλεμο
- Fuel Pass: Ποιοι θα πληρωθούν μετά το Πάσχα




