Στα 500 εκατ. ευρώ τα χρέη ηλεκτροπαραγωγών και βιομηχανιών προς τη ΔΕΠΑ
Στα 500 εκατ. ευρώ περίπου ανέρχονται τα χρέη των ηλεκτροπαραγωγών και των βιομηχανιών προς τη ΔΕΠΑ, εξέλιξη που συνδέεται με τα συνολικά χρέη των ΛΑΓΗΕ και ΑΔΜΗΕ προς τους παραγωγούς.
Στα 500 εκατ. ευρώ περίπου ανέρχονται τα χρέη των ηλεκτροπαραγωγών και των βιομηχανιών προς τη ΔΕΠΑ, εξέλιξη που συνδέεται με τα συνολικά χρέη των ΛΑΓΗΕ και ΑΔΜΗΕ προς τους παραγωγούς.
Εδικότερα, ο Λειτουργός της Αγοράς Ηλεκτρισμού (ΛΑΓΗΕ) φέρεται να οφείλει 130 εκατ. ευρώ στους ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγούς και περίπου 130 εκατ. ευρώ φέρεται να τους χρωστά ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής του Συστήματος Μεταφοράς (ΑΔΜΗΕ).
Οι παραγωγοί ηλεκτρισμού μετακυλίουν το χρέος στη ΔΕΠΑ και έτσι η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (της οποίας η αποκρατικοποίηση βρίσκεται στην τελική φάση)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442