Αφιέρωμα ΙΙ στην Ελληνική Μυθολογία με δύο εργαστήρια Δημιουργικής Κίνησης
Το Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια» διοργανώνει το Σάββατο 30 Μαρτίου, δύο εργαστήρια Δημιουργικής Κίνησης με θέμα την Ελληνική Μυθολογία. Εμψυχώτρια: Μάτα Μάρρα: Χορεύτρια, Χορογράφος, Δασκάλα Δημιουργικής κίνησης και σύγχρονου χορού Για παιδιά 3-6 ετών: «Τρίτωνες και Νηρηίδες» Ώρα: 1:30 μ.μ. – 2:30μ.μ. Θαλάσσια πλάσματα παίζουν με τα νερά, χορεύουν στον βυθό, πιτσιλιούνται, τρέχουν πάνω στα κύματα […]
Για παιδιά 3-6 ετών: «Τρίτωνες και Νηρηίδες» Ώρα: 1:30 μ.μ. – 2:30μ.μ.
Θαλάσσια πλάσματα παίζουν με τα νερά, χορεύουν στον βυθό, πιτσιλιούνται, τρέχουν πάνω στα κύματα και ακούνε τον ήχο της θάλασσας μέσα από τα κοχύλια τους!
Για παιδιά 6-12 ετών: «Ηρακλής – Ο ήρωας» Ώρα: 2:30μ.μ. – 3:30μ.μ. (Β΄ Μέρος – Δε χρειάζεται κάποιο παιδί να έχει παρακολουθήσει και το Α΄ Μέρος)
Με αυτό το εργαστήρι δημιουργικής κίνησης συνεχίζουμε τον κύκλο “Ηρακλής ο Ήρωας”. Θαυμαστός για την δύναμή του, την επιμονή του και την εφευρετικότητα του, ο Ηρακλής κάνει 12 άθλους, βοηθά τον κόσμο και μαθαίνει κι αυτός κάτι πολύτιμο: Να λέει συγγνώμη με τις πράξεις του.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας