Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Έτοιμη να αντιμετωπίσει κρύο και… καυτή ατμόσφαιρα η Εθνική
Με διάταξη 4-3-3 και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην άμυνα αναμένεται να ξεκινήσει ο Φερνάντο Σάντος την εθνική μας στον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής (21:45) με Βοσνία Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.
Με 4-4-2 και ρόμβο θα παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Σαφέτ Σούσιτς.
Με διάταξη 4-3-3 και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην άμυνα αναμένεται να ξεκινήσει ο Φερνάντο Σάντος την εθνική μας στον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής (21:45) με Βοσνία Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε την Πέμπτη στο «Μπίλινο Πόλιε», ένα μικρό γήπεδο με τις εξέδρες πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο και ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε να έχει καταλήξει στον Καρνέζη για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, στην τετράδα Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Τζαβέλλας στην άμυνα. Ο τελευταίος θα μείνει εκτός, αν προτιμηθεί ο Γκέκας στην επίθεση, κάτι που σημαίνει ότι ο Χολέμπας μετατεθεί σε θέση αριστερού μπακ.
Ρόλο αμυντικού χαφ θα αναλάβει πιθανότατα ο Τζιόλης, ενώ ως δυο εσωτερικά χαφ θα παίξουν οι Καραγκούνης και Κατσουράνης. Εάν ο Σάντος επιλέξει τον Γκέκα για την επίθεση, τότε ο Σαμαράς θα μετατεθεί στο αριστερό φτερό. Βάσει της τελευταίας δοκιμής, ο «Sam» θα παίξει σε θέση φορ με τους Σαλπιγγίδη και Χολέμπας να κινούνται στις πτέρυγες.
Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε σε χειμωνιάτικο καιρό και το πρόγραμμα ήταν χαλαρό και διάρκειας μίας ώρας. Αρχικά έγινε ζέσταμα, αμέσως μετά κορόιδο με μπάλα και στην συνέχεια δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Σάντος «μπέρδεψε» τις ομάδες και στην μία έβαλε τους: Καρνέζη, Μανωλά, Τζιόλη, Τζαβέλα, Βύντρα, Ταχτσίδη, Χολέμπας, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Σαλπιγγίδη, Μήτρογλου και στην άλλη τους: Σηφάκη, Αβραάμ, Παπασταθόπουλο, Μαλεζά, Τοροσίδη, Μανιάτη, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Κονέ, Σαμαρά, Γκέκα.
Ενδιαφέρον είχε η κόντρα των Τζαβέλα-Χολέμπας από την μία και Τοροσίδη από την άλλη, αφού και οι τρεις θα είναι βασικοί το ματς της Παρασκευής.
Επίσης, στο δίτερμα πέρασε κάποια στιγμή και ο Λοντίγκιν αντί του Σηφάκη. Τα πλάνα των Βόσνιων
Με 4-4-2 και ρόμβο θα παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Σαφέτ Σούσιτς.
Ο τεχνικός των Βοσνίων ετοιμάζει τους Μπέγκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Ζουκάνοβιτς αριστερά, Μούτζα δεξιά. Κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Βράνιες και Σπάχιτς. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ζαχίροβιτς, αριστερά ο Λούλιτς, δεξιά ο Μισίμοβιτς και στην κορυφή του ρόμβου ο Μεντούνγιανιν. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Τζέκο και Ιμπίσεβιτς.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!