Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοιρασιά και βαθμός-ανάσα για Λεβαδειακό-ΟΦΗ

Μοιρασιά και βαθμός-ανάσα για Λεβαδειακό-ΟΦΗ

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στη Λιβαδειά, ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17' με τον Λισγάρα και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 39' με τον Παπάζογλου.

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στη Λιβαδειά, ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17′ με τον Λισγάρα και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 39′ με τον Παπάζογλου.

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος και πιο ορεξάτος στο ξεκίνημα του αγώνα. Ήταν αυτός που δημιούργησε ευκαιρίες και έφτασε και στο γκολ. Στο 12′ και σε σέντρα του Ροτζέριο, ο Πόι από εξαιρετική θέση απέτυχε να πιάσει καλά το σουτ, στο 17′ και σε εκτέλεση κόρνερ, ο Λισγάρας με κεφαλιά έκανε το 1-0 και στο 23′ νέα ευκαιρία, όταν σε γύρισμα του Ακόστα, ο Ζησόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Το διάστημα αυτό ο ΟΦΗ, μπορεί να είχε μια σωστή αμυντική τακτική, όμως μετά το μισάωρο άρχισε να κάνει γενικότερα αισθητή την παρουσία του. Και στο 39′ έφτασε στην ισοφάριση, όταν στην πρώτη καλή στιγμή ο Κουτσιανικούλης έδωσε στον Παπάζογλου, ο οποίος ελίχθηκε και πλάσαρε εύστοχα.

Ισορροπημένο ήταν το β’ ημίχρονο και σχεδόν σε όλο το διάστημα χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Οσο περνούσαν τα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να ενδιαφέρονται περισσότερο για την άμυνά τους, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν διαδρόμους κι έτσι παρέμεινε το 1-1 ως τελικό αποτέλεσμα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ροτζέριο (65′ Ρομέου), Πόι (78′ Καγιεχόν), Βασιλείου, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Μεντί, Ακόστα (91′ Μίλιεβιτς).

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Βερόν (90′ Ζαχαράκης), Σαρ, Μπανούσης (78′ Μακρής), Κουτσιανικούλης (46′ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Βιτώρος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024