Ισχυρός ανεμοστρόβιλος, καταρρακτώδης βροχή και χαλάζι έπληξαν το απόγευμα την περιοχή του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν στο χωριό Πλατανούσα που βρίσκεται δυτικά του ποταμού Αράχθου, καθώς ο ανεμοστρόβιλος πέταξε τμήματα από τις στέγες των σπιτιών, ενώ ένα ρέμα που υπερχείλισε έγινε αιτία να πλημμυρίσουν πολλά σπίτια.
Ισχυρός ανεμοστρόβιλος, καταρρακτώδης βροχή και χαλάζι έπληξαν το απόγευμα την περιοχή του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν στο χωριό Πλατανούσα που βρίσκεται δυτικά του ποταμού Αράχθου, καθώς ο ανεμοστρόβιλος πέταξε τμήματα από τις στέγες των σπιτιών, ενώ ένα ρέμα που υπερχείλισε έγινε αιτία να πλημμυρίσουν πολλά σπίτια.
«Ήταν μια δύσκολη μέρα για την περιοχή» είπε στο ΑΠΕ ο δήμαρχος Ιωάννης Σεντελές, «καθώς από νωρίς το πρωί έβρεχε ασταμάτητα σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους». Πολλά δένδρα ξεριζώθηκαν, ενώ έγινε κατολίσθηση στο δρόμο που οδηγεί στην Άρτα κοντά στο χωρίο Δαφνωτή.
Τα συνεργεία της Περιφέρειας που έσπευσαν για να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο οδικό δίκτυο, επιχειρούσαν έως αργά τη νύχτα, λόγω όμως του μεγάλου όγκου των υδάτων από τους χείμαρρους που δημιουργήθηκαν και των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων