Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maserati Ghibli 2013: Στην τελική ευθεία η

Maserati Ghibli 2013: Στην τελική ευθεία η «μικρή» Quattroporte

Πριν το τέλος της χρονιάς μια νέα πρόταση της  φίρμας από την Modena θα πάρει την θέση της στην γκάμα, αξιοποιώντας τα μέγιστα την επιχειρηματική “ενσωμάτωση” των Ιταλών με την Chrysler.

Πρόκειται για μία από τις ολοκαίνουριες αφίξεις της ιταλικής σχολής που αναμένονται εντός του τρέχοντος ημερολογιακού έτους.

Ο λόγος για την Maserati Ghibli ή, αν προτιμάτε, τη μικρότερη Quatrroporte, η οποία συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό ως δοκιμαστικό πρωτότυπο και για πρώτη φορά στην «αυθεντική» της μορφή.

Κάτω από τις εξωτερικές της επιφάνειες βρίσκεται μια τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας του τετράθυρου Chrysler 300, ενώ, η συμβολή των Αμερικανών αναμένεται να είναι καθοριστική σε άλλα μέρη, μηχανικά και μη της ιταλικής πρότασης.

Έτσι, στην γκάμα κινητήρων του νέου μοντέλου, θα βρεθεί και ο Pentastar V6 των 3,5 λίτρων, προέλευσης Chrysler η ισχύς του οποίου, στην περίπτωση της Ghibli, αναμένεται να βρεθεί μεταξύ 375 και 400 ίππων.

Παράλληλα με τον αμερικανικό κινητήρα, διαθέσιμος στην γκάμα του μοντέλου θα είναι και ο V8 της Quattroporte ο οποίος φέρει την σφραγίδα του Maranello. Και στις δύο περιπτώσεις τη διαχείριση της ισχύος θα αναλαμβάνει ένα κιβώτιο οχτώ σχέσεων της ZF.

AUTOMEDIA

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024