Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Βιτόλο διαψεύδει και ο Παναθηναϊκός μιλά για «σεναριογράφους»

Ο Βιτόλο διαψεύδει και ο Παναθηναϊκός μιλά για «σεναριογράφους»

Τέλος στα σενάρια που τον εμφανίζουν να έχει τονίσει σε συμπαίκτες του πως δεν πρόκειται να παραμείνει στον Παναθηναϊκό επειδή του προταθεί μείωση αποδοχών θέλησε να βάλει ο Βίκτορ Βιτόλο. Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαντάει σε «ψευδή σενάρια που δεν θα πετύχουν τον στόχο του».

Τέλος στα σενάρια που τον εμφανίζουν να έχει τονίσει σε συμπαίκτες του πως δεν πρόκειται να παραμείνει στον Παναθηναϊκό επειδή του προταθεί μείωση αποδοχών θέλησε να βάλει ο Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος πληροφορήθηκε ότι πρόσφατο δημοσίευμα που έκανε λόγο περί σχετικών παραπόνων που φέρεται να έκανε προς τους συμπαίκτες του και περί τάσεις φυγής του το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, ο Βιτόλο υποστηρίζει ότι δεν έχει συζητήσει με κανέναν στην Παιανία για το θέμα, ότι δεν έχει στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση από την ΠΑΕ και επομένως δεν μπορεί να κινηθεί βασισμένος σε υποθέσεις.

Τονίζει ότι στον Παναθηναϊκό αισθάνεται άνετα και επιθυμεί να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του για αρκετό καιρό ακόμα, με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2014.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαντάει σε «ψευδή σενάρια που δεν θα πετύχουν τον στόχο του».

Ειδικότερα, κύκλοι της ΠΑΕ τονίζουν: «Τα συγκεκριμένα ψευδή και υποβολιμαία σενάρια εντάσσονται στη γενικότερη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ομάδας και δημιουργίας προβλημάτων στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς για τους σεναριογράφους δεν θα πετύχουν το στόχο τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Καρεμπέ: «Ολυμπιακός, ο ένας και ο μοναδικός»

Ήταν ο πρώτος που το είπε, «να πάμε τον Ολυμπιακό σε έναν ευρωπαϊκό τελικό», τώρα μπορεί να απολαύσει αυτό που έλεγε και έγινε πραγματικότητα. Το πανηγυρικό ποστ του Γάλλου μετά τον θρίαμβο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024